Fodbold

Rivalernes fans hyldede Mourinho: - De elsker mig

Hele San Siro sang lørdag aften José Mourinhos navn, da Roma var på besøg.

José Mourinho er vel egentlig en mand, der gennem sit virke har skabt sig flere fjender end venner.

Men i Milano, der glemmer de ikke manden, der skaffede dem 'the treble' i 2010.

Mourinho stod blot i spidsen for den italienske klub i to år inden han daffede videre til Real Madrid, men lørdag aften, efter 73 minutter af opgøret, blev tiden skruet tilbage, da den Roma-træneren blev hyldet af Inters fans.

Bevares, hjemmeholdets fans førte 3-0, så overskuddet har været til at dele ud af, men det havde de trods alt ikke behøvet, og José Mourinho besvarede da også hele stadions sang med at løfte hånden i en hilsen.

Jeg har hørt jer, tak.

Efter opgøret, der endte 3-1 til hjemmeholdet, var José Mourinho dog ikke sen til at sætte et par ord på den flotte hyldest fra de gamle venner.

- Jeg elsker Inter, og Inter elsker mig.

Ligaens bedste hold

José Mourinho og Roma kommer ikke i nærheden af noget mesterskab i år, og med blot fire Serie A-kampe resterende i kalenderen, så har den gamle Inter-træner intet problem med at bekende kulør i den tætte kamp om mesterskabet.

- Nu, hvor vi ikke længere skal møde Inter, Milan, Napoli eller Juventus, så kan jeg godt sige, at jeg håber, Inter vinder mesterskabet.

- Inter er for gode. De er ligaens bedste hold på alle parametre. Både taktisk, teknisk og fysisk. De er virkelig gode, og for at slå dem, så skal man være perfekte.

- Vi er gode, men vi er ikke perfekte.

Inter genvandt med sejren førstepladsen i Serie A, hvor de er ét point foran rivalerne fra AC Milan. José Mourinho og Roma spiller den kommende torsdag det første af to semifinaleopgør mod Leicester i Conference League.