Fodbold

Målmands mareridt trækker forsider i Italien

Inters Andrei Radu får en hård medfart i italienske medier, men også opbakning fra sin træner.

De fleste drømmer nok om en tur på forsiden, men nok ikke på den måde, som rumænske Andrei Radu torsdag har oplevet det.

Onsdag aften spillede den 24-årige målmand en uheldig rolle, da Inter ude mod Bologna tabte 1-2.

Med ti minutter igen, ved stillingen 1-1, missede Andrei Radu fuldstændig bolden, da han på en tilbagelægning ville spille den ud fra det bagerste geled.

Nicola Sansone kunne herefter score karrierens letteste mål, mens Raidu og Inters fans kunne tage sig til hovedet. Scoringen sikrede nemlig lokalrivalerne fra AC Milan et forspring på to point i jagten på mesterskabet.

Andrei Radu, der slukøret forlod banen med ansigtet begravet i hænderne, har da heller ikke mødt meget trøst i Italiens største sportsmedier dagen derpå.

- Brøler af Radu knockouter 'Nerazzurri'.

- Inter sender Scudettoen til djævelen, skriver La Gazzetta dello Sport.

- Inter, det gør frygteligt ondt, lyder det i Corriere dello Sport.

Stor tiltro til Radu

Simone Inzaghi, cheftræner for Inter, var dog ikke sen til at smide en verbal arm omkring sin uheldige målmand, da kampen var forbi.

- Radu træner altid godt, han spillede godt, da han fik chancen mod Empoli i januar. Vi har alle en stor tro på ham, lød det fra Inter-træneren til Sky Sports Italia.

Den rumænske målmand lavede et gigantisk drop, så Inter tabte 1-2 til Bologna i Serie A. Video: TV 2 SPORT

Fejl kommer til at ske, og selv om Andrei Radu altså pryder forsiderne for sin fejl, så vil Inzaghi ikke tøve med at bruge rumæneren.

- Det var en uheldig hændelse, men disse ting kan ske, og det havde ikke fået lige så store konsekvenser, hvis vi havde været foran 4-1 i stedet for at der stod uafgjort.

- Han er en god målmand, som har en stor fremtid foran sig.

Inter møder i næste runde Udinese på udebane, mens AC Milan hjemme tager imod Fiorentina. Begge opgør kan ses på TV 2 SPORT X.