Fodbold

FCM misser mulighed for at åbne guldstriden på vid gab

FC Midtjylland måtte søndag nøjes med et point i guldbraget mod FC København, da holdene spillede 0-0.

FC Midtjylland fik ikke udnyttet chancen for at åbne topstriden i Superligaen på vid gab, da holdet søndag måtte nøjes med 0-0 mod gæsterne fra FC København på MCH Arena i Herning.

Midtjyderne kunne ellers have indhentet FCK's forspring på tre point i toppen af Superligaen med en sejr. I stedet betyder resultatet, at forskellen forbliver den samme inden de sidste fire kampe i sæsonen.

I kampen var Bo Henriksens FCM-tropper de mest initiativrige i forhold til at jagte en sejr. Holdet fik med et solidt pres i perioder kæmpet sig frem til gode muligheder.

Modsat lignede FCK et hold, der stillede sig tilfreds med at hente det ene point med hjem, der ville sikre københavnerklubben et særdeles gunstigt udgangspunkt

FCM startede kampen bedst med en høj intensitet, der fremprovokerede flere fine forsøg.

Halvlegens mest nærgående midtjyske forsøg stod FCK-anfører Nicolai Boilesen dog for, da han var få centimeter fra at sende bolden i eget net.

Mod slutningen af halvlegen fik gæsterne bedre fat på kampen, og angriberen Nicolai Jørgensen var tæt på en scoring.

Efter pausen faldt kampen i tempo, og begge hold havde svært ved at kombinere sig frem til chancer.

Til sidst i opgøret forsøgte FCM for alvor at jagte sejren, men gæsterne stod solidt plantet i forsvaret, og det lykkedes derfor aldrig midtjyderne at få et sejrsmål.