Fodbold

United-fans hyldes for Eriksen-gestus

Christian Eriksens blotte tilstedeværelse gjorde Manchester Uniteds fans varme i håndfladerne, da Brentford kom på besøg.

Brentford kunne ikke tage ret meget positivt med fra Old Trafford mandag aften, hvor Manchester United vandt med 3-0.

Der opstod dog et par mindeværdige stunder med Christian Eriksen som hovedperson, da Brentford-danskeren blev hyldet med klapsalver af hjemmeholdets fans.

Det skete de første par gange, han stod ude ved hjørneflaget som ansvarlig for gæsternes hjørnespark, og det bemærkede også Eriksens træner og landsmand, Thomas Frank.

- Jeg elsker, hvad Manchester United-fansene gjorde ved de første to hjørnespark. Det var en flot gestus, og det viser, hvad fodbold kan, når vi tænker på større ting, siger Frank ifølge blandt andre Football Daily.

Christian Eriksen skiftede til Brentford i januar på en kontrakt for resten af sæsonen. Det er danskerens første klub, siden han faldt om med hjertestop under sommerens EM.

Eriksen i tænkeboks

Hos Premier League-oprykkerne har den 30-årige kreatør demonstreret sit velkendte høje niveau, og han var også gæsternes bedste mand mandag aften.

Siden debuten 26. februar har han og Brentford spillet sig væk fra nedrykningsstregen med fem sejre og en uafgjort i ni kampe.

Nu resterer kun tre kampe i sæsonen, og derfor skal Eriksen inden længe finde ud af, hvor karrieren skal fortsætte.

- Selvfølgelig er det en svær beslutning. Det er det altid. Om det er det ene eller det andet. Som jeg også har snakket om med Thomas (Frank, red.), så er der plusser og minusser, og selvfølgelig skal det vægtes op mod hinanden siger han til TV 3 Sport.

Christian Eriksen har leveret et mål og to oplæg i otte optrædener.