Fodbold

Eriksen hædret foran store stjerner

Det amerikanske sportsmedie ESPN har udråbt Brentford-danskeren Christian Eriksen som "årets bedste transfer" i Premier League.

Roserne er væltet ned over Christian Eriksen siden hans tilbagevenden til fodbolden.

Den danske landsholdsspiller har spillet den ene gode kamp efter den anden for engelske Brentford, og de præstationer kaster nu en fornem hæder af sig.

Christian Eriksen er således blevet kåret til "årets bedste transfer" i den engelske Premier League af det anerkendte amerikanske sportsmedie ESPN.

- Hans mirakuløse tilbagekommen var en af de helt store historier i sæsonen. Han beviste, at han stadig besidder alle sine gamle kvaliteter, hvilket har hjulpet Brentford væk fra farezonen, skriver mediet i deres begrundelse.

Eriksen blev hentet gratis af Brentford, efter han måtte forlade den italienske storklub Inter, hvor en regel forbyder atleter med en indbygget ICD-enhed at dyrke professionel idræt.

Siden er det blevet til otte kampe, en scoring og to assister i Brentford for den danske kreatør.

I de seneste syv kampe med Eriksen på banen har Brentford vundet fem, spillet en uafgjort og tabt en kamp.

Store stjerner bag ham

Christian Eriksen tager førstepladsen på listen foran en række andre store stjerner.

På andenpladsen finder man for eksempel Liverpool-profilen Luis Diaz, der har taget klubben med storm efter skiftet fra Porto i sommer.

Nede på plads nummer fem er der også blevet plads til verdensstjernen Cristiano Ronaldo. Han vendte i sommer tilbage til Manchester United, hvor han har scoret 18 mål i 23 Premier League-kampe i sæsonen.

Se hele listen her.