Fodbold

Uvished om Lindstrøm inden europæisk brag

Skaden, der tvang Jesper Lindstrøm ud af den første Europa League-semifinale, holder ham muligvis ude af torsdagens returopgør.

- Han er virkelig hurtig, han bringer god teknik på banen, og så er hans skud også rigtig godt.

De rosende ord var mange, da Frankfurt-spilleren Sebastian Rode blev bedt om at beskrive den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm.

22-årige Lindstrøm har imponeret efter skiftet til tyske Frankfurt, men i torsdagens returopgør i Europa League må holdkammeraterne muligvis undvære den danske profil.

- Vi må se. Han blev skadet i den første kamp, og han havde muskelproblemer, siger Frankfurts sportsdirektør Markus Krösche til TV 2 SPORT og fortsætter:

- Så vi må se, om han har det godt nok til at spille i morgen (torsdag red.). Der er ikke taget nogen beslutning for nu.

Lindstrøm blev skadet i en spurt efter 59 minutter af den første semifinale mod West Ham.

Danskeren tog sig straks til baglåret, og halvandet minut senere lagde han sig så i græsset. Siden blev han udskiftet.

Frankfurt møder West ham i semifinalens andet opgør torsdag klokken 21. Se kampen på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Vil være et tab

Lindstrøm er altså usikker til kampen, og ifølge holdkammerat Sebastian Rode vil det være en svækkelse af holdet, hvis ikke danskeren er med.

- Vi håber alle, at han kan spille, men vi må se. Måske er vi nødt til at vinde uden ham, så han kan spille om to uger. Men det vil være et tab for os.

- Som hold må vi bare arbejde hårdere, hvis vi skal spille uden ham, siger Rode.

Det samme mener klubbens sportsdirektør, der især vil komme til at savne én ting, hvis Lindstrøm ikke er med: Hans fart.

- Han giver altid modstandernes forsvar noget at forholde sig til. Han giver os fart, og han kan løse én-mod-én situationerne. Han er en vigtig spiller for os, siger Markus Krösche.

Jesper Lindstrøm skiftede til Frankfurt fra Brøndby IF inden denne sæson.