Fodbold

West Ham-fans angrebet på bar før europæisk brag

Forud for den anden Europa League-semifinale mellem Frankfurt og West Ham har tilhængere af begge klubber haft travlt med at gøre skade på hinanden.

Se Frankfurt-West Ham på TV 2 SPORT X klokken 21.00.

Politiet i Frankfurt am Main havde en travl onsdag aften.

Flere steder måtte ordensmagten gribe ind, fordi tilhængere af Eintracht Frankfurt og West Ham var røget i totterne på hinanden eller tæt på. Flere end 30 personer blev anholdt, oplyser politiet i Frankfurt am Main i en pressemeddelelse.

Gang på gang ledte de rivaliserende fangrupper efter voldsomme sammenstød.

Midt i spisetid, omkring klokken 18.40, angreb voldelige Frankfurt-tilhængere en gruppe West Ham-tilhængere og slog to af dem bevidstløse. Begge mænd måtte indlægges med skader, skriver politiet.

Knap tre timer senere blev West Ham-tilhængere, der befandt sig på en bar, angrebet.

Det gik ud over blandt andet barens inventar, men også en barmedarbejder kom lettere til skade.

Gade lukket for al trafik

I de sene aftentimer var mange West Ham-tilhængere samlet på Münchner Straße. Ifølge politiet omkring 800. Politiet fandt det derfor nødvendigt at lukke gaden for bil- og togtrafik.

To gange forhindrede politiet West Ham-tilhængerne i at marchere gennem togstationsområdet.

Omkring klokken 23.30 var der optræk til en ny konfrontation mellem tilhængerne af de to klubber. Politiet kom dog i vejen, står der i pressemeddelelsen. 15 "voldelige tilhængere" af Frankfurt blev anholdt.

Fra midnat og frem blev der gradvist mere og mere stille i det indre Frankfurt am Main. Klokken 02.00 blev Münchner Straße genåbnet for trafik, skriver politiet.

Også torsdag aften - i timerne før kampen - er politiet til stede i Münchner Straße for at forhindre sammenstød mellem de to fangrupper. Det er uvist, om politiet har foretaget anholdelser.

Returkampen mellem Eintracht Frankfurt og West Ham begynder klokken 21.00. Frankfurt vandt det første semifinaleopgør 2-1.

Den samlede vinder skal spille Europa League-finale 18. maj.