Fodbold

- Den værste dommerpræstation i mange år, siger skuffet Schmeichel

Kasper Schmeichel og Brendan Rodgers ærgrer sig over dommerens indsats i semifinalen mod Roma, som blev Leicesters endestation i Conference League.

- Det er hårdt, og det er ekstremt skuffende.

Sådan lød det kontant fra Kasper Schmeichel i aftes, efter han og holdkammeraterne røg ud af Conference League.

I anden semifinale mod AS Roma tabte Leicester 1-0, og med 1-1 i første kamp blev englændernes finalehåb slukket.

Efter nederlaget påpegede Kasper Schmeichel flere ting, som holdet skal forbedre - men han var også utilfreds med flere kendelser i kampen.

- Jeg må sige, at det måske er den værste dommerpræstation, jeg har set i mange, mange år. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har set noget lignende. Det gør det meget, meget svært at sluge, lød det fra Kasper Schmeichel lige efter kampen.

Også danskerens træner, Brendan Rodgers, hæftede sig efter kampen ved dommer Srdjan Jovanovic' præstation.

- Jeg var meget skuffet. Jeg er ikke sikker på, om kampen var for hurtig, eller om det måske var stemningen, men det føltes som om, at nærmest alle beslutninger gik imod os, sagde Brendan Rodgers på et pressemøde.

Ingen af de to nævner dog specifikt, hvilke kendelser de især er utilfredse med.

Kasper Schmeichel måtte hente bolden ud af målet efter 11 minutter. Video: TV 2 SPORT

Dødbold kostede igen

Kampens eneste mål blev scoret af Tammy Abraham efter 10 minutter. Her headede han bolden ind bag den danske landsholdskeeper efter et hjørnespark af Lorenzo Pellegrini.

Netop dødboldssituationen ærgrer Kasper Schmeichel sig over.

- Det har været vores akilleshæl hele sæsonen, så det er det, der koster os. Vi skal evaluere mere og ændre det efter sæsonen – så vi er sikre på, vi ikke er i en situation som den her igen, hvor det koster os.

Selvom Kasper Schmeichel naturligvis ærgrer sig over den missede finaleplads, understreger han også, at han er stolt over, hvor langt Leicester er kommet i turneringen.

Til gengæld var Roma-lejren i ekstase, da finalepladsen var i hus, for eksempel brød José Mourinho ud i tårer efter kampen. I finalen den 25. maj møder Roma hollandske Feyenoord, der vandt 3-2 samlet over Marseille.