Fodbold

Spøgelsesagtige Dolberg får hård kritik

Den danske angriber og Nice tabte pokalfinalen til Nantes lørdag aften, og det er langt fra positive ord, Dolberg får med på vejen.

Kasper Dolberg fik sin første plads i startopstillingen i næsten to måneder, da Nice mødte Nantes i pokalfinalen lørdag aften.

Men danskerens præstation satte ham nok ikke forrest i køen til at få endnu en. Franske medier beskriver nemlig, at Dolberg var anonym, da Nice tabte med 1-0 til Nantes i finalen.

- Dolberg var som et spøgelse. Han var tilbage på toppen i stedet for en Amine Gouri, der var forvist til venstre kant, men danskeren led under sammenligningen. Han var for lidt bevægelig og var aldrig i stand til at levere en løsning i feltet, skriver Le Figaro.

- Han fik ikke bolden og kom ikke til afslutninger. Hans udskiftning efter en time sagde det hele.

Var apatisk

Hos den store sportsavis l’Equipe er de også hårde ved Dolberg. Han får han karakteren 2 ud af 10, som er lavest af alle.

- Han fik Nicolas Pallois til at ligne verdens bedste forsvarsspiller, da han ikke var i stand til at vinde en eneste duel. Han var apatisk, han kollapsede i hver eneste duel, og han kom aldrig frem til nogle løsninger, skriver L'Equipe.

Pokalfinalens mål blev scoret på et straffespark kort efter pausen af Ludovic Blas.

Den danske angriber har ikke scoret for Nice siden 1. marts, hvor han scorede til resultatet 2-0 i pokalsemifinalen mod Versailles.

Den næste kamp for Nice er 11. maj mod St. Etienne i Ligue 1. Her er Nice nummer seks og kan stadig nå at komme op på de pladser, der giver kvalifikation til europæisk gruppespil.