Fodbold

FCK-profil til tasterne - håner rivaler

FCK-profilen Kamil Grabara hygger sig over, at FC Midtjylland smed sejren i tillægstiden mod Brøndby torsdag aften.

Det var ganske katastrofalt for FC Midtjylland, da de torsdag aften spillede 2-2 mod Brøndby i Superligaen.

Resultatet betyder således, af FCK igen har et forspring på tre point i toppen af ligaen samt et betydelig bedre målscore. Så med to runder tilbage af sæsonen skal meget nu gå galt, hvis FCK ikke skal vinde DM-guldet.

FCM's uafgjorte mod Brøndby gjorde ekstra ondt, fordi udeholdet udlignede til 2-2 i tillægstiden, og få minutter efter slutfløjtet gik FCK-målmanden Kamil Grabara til tasterne og sendte en stikspille i retningen af Bo Henriksen og hans tropper:

Den polske FCK-målvogter, der har det med at skrive, hvad han tænker, på Twitter, sender i sit tweet en tydelig stikpille til FCM-træner Bo Henriksen.

Bo Henriksen har talt meget om gummiben

Han har nemlig af et par omgange været ude og ytre sig om, at han var af den overbevisning, at FCK-spillerne nok skulle få gummiben i løbet af guldkampen.

18. april sagde Henriksen følgende:

- Vi skal jagte så meget, vi kan, og lur mig, om ikke de (FCK, red.) får gummiben på et tidspunkt. Det kunne da være sjovt.

Og det fulgte han op på 1. maj:

- De er jo i gang med de gummiben. Vi ser i dag, at vi er det klart bedste hold, og de er pressede. Lad os se, hvad der sker.

Bo Henriksen fik da også delvist ret, da FCK for en håndfuld runder siden førte Superligaen med ni point ned til FCM.

Dét forspring var inden denne runde på blot et enkelt point, men efter midtjydernes pointtab torsdag aften er det altså i FCK-lejren, der grines fredag morgen.