Fodbold

Ronaldo ønsker, at Ten Hag får tid til at genopbygge United

Ifølge Cristiano Ronaldo er alle i Manchester United begejstrede over Erik ten Hags nært forestående ankomst til klubben.

Manchester United har ikke vundet et trofæ siden Europa League-triumfen i 2017.

Fra dengang og til i dag har klubbens manager fra den kommende sæson, Erik ten Hag, vundet seks trofæer med Ajax.

Manchester Uniteds helt store stjerne, Cristiano Ronaldo, håber, at den succes vil smitte af på den engelske storklub.

- Det, jeg kender til ham, er, at han har gjort et fantastisk stykke arbejde med Ajax, og at han er en erfaren træner, men vi skal give ham tid. Tingene skal ændres, som han ønsker det, siger Ronaldo i et interview med Manchester Uniteds egen medieafdeling.

- Jeg håber selvfølgelig, at vi får succes, fordi har man succes, kommer alle i Manchester også til at få succes.

- Vi er glade og begejstrede, ikke kun os spillere, men også fansene. Jeg ønsker ham det bedste, og lad os tro på, at vi næste år kommer til at vinde trofæer, siger Cristiano Ronaldo.

Får én milliard - måske mere - at handle for

I forsøget på at genrejse Manchester United vil Erik ten Hag utvivlsomt købe nye spillere til sommer. Til det får han ifølge The Times 120 millioner pund - godt én milliard kroner - men det beløb kan stige, hvis United formår at sælge flere spillere i transfervinduet, skriver mediet.

Et af navnene, der rygtes til Old Trafford, er hollandske Frenkie de Jong, der i øjeblikket spiller for FC Barcelona. Ten Hag og De Jong har en fælles fortid i Ajax.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med United til sommeren 2023. Han er klubbens topscorer i denne sæson med 24 mål i 39 kampe.