Fodbold

Wind afslører, hvad Lewandowski fortalte ham efter vildt mål

Jonas Wind scorede lørdag et mål mod Bayern München, der imponerende Robert Lewandowski.

23-årige Jonas Wind har haft stor succes, siden han i januar skiftede FC Købenavn ud med Wolfsburg og Bundesligaen.

Lørdag eftermiddag scorede han sit femte ligamål i 14 kampe, og det var ikke mod hvem sim helst. Mægtige Bayern München ventede i sidste spillerunde, men det forhindrede ikke Wind i at komme på måltavlen.

Kort før pausen modtog den danske angriber bolden i feltet. Her vippede han først kuglen fikst op i luften, inden den tidligere FC København-profil flugtede den i nettet.

Den flotte scoring imponerede omgivelserne i en sådan grad, at Bayern München-stjernen Robert Lewandowski tog fat i danskeren, da han var på vej tilbage mod midten.

- Han siger faktisk "not bad, not bad", og jeg svarer ham, at jeg faktisk var lidt overrasket over at jeg kunne sparke den ind med venstre. "Nicht schlecht", sagde han så - både på tysk og engelsk.

- Så det var lidt anerkende ros fra hans side, så det var egentlig også meget fedt, fortalte en tydeligt glad Jonas Wind efter kampen til TV 3 SPORT.

Kampen mellem Wolfsburg og Bayern München endte 2-2. Inden kampen havde Bayern München sikret sig det tyske mesterskab for 10. år i streg.

Jonas Wind var ikke den eneste dansker, der var i hopla i lørdagens sidste spillerunde. Også Marcus Ingvartsen imponerede, da han scorede to mål mod Eintracht Frankfurt.

Wolfsburg slutter 2021/2022-sæsonen som nummer 12 i ligaen med 42 point for 34 kampe.