Fodbold

Eriksen bekræfter tilbud

Christian Eriksen overvejer stadig sin fremtid og fortæller nu, at der er flere interesserede i ham.

Brentford vil gerne beholde Christian Eriksen og have ham i truppen i næste sæson.

Men det er London-klubben ikke de eneste, der gerne vil. Christian Eriksen fortæller nemlig, at han har fået flere tilbud.

- Jeg tror ikke, at der er nogen fodboldspillere, der bare kan vælge og vrage mellem klubber, for der er mange kriterier, der spiller ind. Der er også mange klubber, der skal se ens vej, før det sker, siger Eriksen til TV 3 Sport.

- Jeg har fået tilbud, og jeg har fået forskellige muligheder, som vi selvfølgelig overvejer, og så træffer vi en beslutning derudfra.

Han fortæller videre, at han blandt andet har Champions League-fodbold som et kriterie, men det er ikke altafgørende.

Christian Eriksen har kontraktudløb med Brentford efter sæsonen og kan derfor i princippet forhandle frit med andre.

- En svær beslutning

Eriksen fortalte i starten af maj, at der både skulle tales med klubben, Thomas Frank og familien, før der blev taget en beslutning.

- Selvfølgelig er det en svær beslutning. Det er det altid. Om det er det ene eller det andet. Som jeg også har snakket om med Thomas, så er der plusser og minusser, og selvfølgelig skal det vægtes op mod hinanden, sagde han.

Thomas Frank har inden Brentfords kamp mod Everton søndag forklaret, at han har høje ambitioner for holdet i næste sæson, og at han håbede på, at Eriksen var en del af de planer.

Der har i engelske medier været rygter om et Eriksen-skifte til Tottenham, Newcastle og Manchester United.