Fodbold

Lyngby-anfører vil betale tilbage for støtte i svær tid

Marcel Rømer sender en hilsen til de mange fans, der har støttet Lyngby-anføreren, siden han mistede sin kone.

Hvis der var nogen, som de var glade for at se tilbage på banen på Lyngby Stadion fredag aften, så var det klubbens anfører, Marcel Rømer.

Ja, Lyngby vandt 1-0 over Hvidovre og gjorde arbejdet for at holde sig tæt på Superligaen, men den 30-årige Rømers tilbagevenden til fodboldbanen var i minutterne efter sejren det, som fyldte mest.

Rømer mistede på tragisk vis sin kone, Cecilie Dolberg Rømer, i begyndelsen af marts, og siden da har der været langt vigtigere ting at tage sig af.

Nu sender Marcel Rømer dog en hilsen til de mange, som står bag både ham og Lyngby.

- Det var skønt endelig at være tilbage på banen og forsøge at betale tilbage for al den kærlighed, min familie og jeg har modtaget fra holdet, klubben og fansene.

- Når jeg tager den kongeblå trøje på, er det som om, at alle andre ting forsvinder for en stund. Der handler kun om, at vi skal præstere sammen.

Klar i Helsingør

Marcel Rømers tilbagevenden til fodboldbanen er ikke dårligt timet for de kongeblå i Lyngby, der med tre kampe resterende af 1. division sidder på en af de to eftertragtede oprykningspladser.

Alle kræfter gælder, og anføreren ser frem til at bidrage med i det tætte ræs om at nå Superligaen.

- Jeg glæder mig allerede til på onsdag i Helsingør, hvor jeg håber, vi igen kan gøre udebane til hjemmebane med vores fantastiske fans, siger Marcel Rømer til klubbens hjemmeside.

Lyngby har med tre kampe tilbage 56 point - kun overgået af Horsens med 57.

FC Helsingør har 55 point, mens både Hvidovre og Fredericia har 50 point.