AGF-fans protesterer efter "katastrofal" sæson

'De Hviie' får lov at klare sig uden den vanlige stemning, når FC Nordsjælland gæster Ceres Park lørdag.

AGF's forår har været til glemmebogen, og nu reagerer fasene for alvor.

Således melder to fangrupperinger, at de ikke har tænkt sig at støtte holdet med slagsange, når de på lørdag møder FC Nordsjælland på hjemmebane.

- Forårssæsonen har været en katastrofe med AGF som det klart dårligste hold i ligaen. Til trods for den ene pinlige indsats efter den anden har holdet fået massiv opbakning rundt om i landet, hvor vi har givet alt for at kæmpe os ud af krisen.

- Nu står vi i en situation, hvor overlevelse er sikret, og derfor reagerer vi nu. Da kampen ikke har resultatmæssig betydning, vælger vi at boycotte hele kampen, for at vise vores utilfredshed med den retning klubben bevæger sig i, skriver grupperingerne Nýsir Aarhus og Samlet for Aarhus i et fælles opslag på Facebook.

AGF er ikke matematisk sikre på overlevelse endnu, men Vejle skal hente 3 point og 18 mål på en enkelt runde. Det må trods alt betegnes som særdeles urealistisk.

Fangrupperingerne skriver desuden, at de vil overvære kampen siddende uden sang og "de faste stemningsskabende aktiviteter".

Allerede i sidste kamp mod Viborg var utilfredsheden også tydelig. Her havde flere medbragte bannere med utilfredse budskaber. Også i udekampen mod Vejle kampen forinden sang fansene sang med budskaber, der ikke var positive.