Fodbold

Lindstrøm meldt klar til EL-finale

Jesper Lindstrøm deltog i den sidste træning i Frankfurt inden onsdagens Europa League-finale. Træneren melder ham klar til kampen mod Rangers.

Den første del af Jesper Lindstrøms Europa League-drøm er gået i opfyldelse.

Den danske Frankfurt-profil er nemlig blevet klar til at spille finalen, efter han har døjet med en muskelskade i sit højre lår siden slutningen af april.

- Jesper har det fint. Han var 100 procent med i træningen i dag, og han havde ingen problemer. Han er med på holdet i morgen, så nu skal jeg sove på, om han starter inde eller kommer ind fra bænken, siger Frankfurts træner, Oliver Glasner, til TV 2 SPORT.

Den anden del af drømmen om at vinde Europa League må Lindstrøm selv være med til at realisere, når Frankfurt møder Rangers i finalen onsdag aften.

Det bliver dog på en smule nedsat tid. Glasner forventer ikke, at Jesper Lindstrøm er i stand til at spille alle 90 eller potentielt 120 minutter i jagten på Europa League-titlen.

- Stor ros til vores læger og fysioterapeuter, som har arbejdet virkelig hårdt. Også ros til Jesper, for det var både hans og vores fælles mål, at han kunne blive klar til den her kamp, siger træneren.

Jesper Lindstrøm skiftede fra Brøndby til Frankfurt inden denne sæson, og landsholdsspilleren er hurtigt blevet fast mand på sit nye hold.

Denne skadespause på fire kampe er således den længste periode, han ikke har været på holdet i Frankfurt, efter han måtte udgå af den første EL-semifinale mod West Ham.

- Jeg er forhåbentligt klar til den finale, ellers må jeg spille med ét ben. Jeg skal spille den finale. Jeg gør alt, der står i min magt for at spille, sagde Jesper Lindstrøm til TV 2 SPORT efter den anden semifinale.

Finalen mellem Frankfurt og Rangers begynder onsdag klokken 21. Kampen vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.