Fodbold

Real Madrid-legende tog afsked – ingen hyldest til Bale

Real Madrids sidste hjemmekamp i denne sæson markerede også den sidste af slagsen for blandt andre klubikonet Marcelo.

Der var ikke tårer at spore i øjenkrogen på Marcelo, men det var samtidig let at se, at det her betød noget for ham.

Fredag aften spillede han sin sidste hjemmekamp for Real Madrid på Bernabeu, og den historie var det mest sindsoprivende i den tamme 0-0-kamp mod Real Betis.

I det 70. minut kom Marcelo på banen sammen med Isco, der ligeledes har kontraktudløb og ikke har fået forlænget med hovedstadsklubben.

Marcelo har været en nøglefigur i klubbens succes, siden han i januar 2007 kom til Madrid fra Fluminense, og brasilianeren kan blandt andet set tilbage på seks LaLiga-trofæer samt fire af slagsen i Champions League.

Da nummeret 12 stod på fjerdedommerens lystavne, rejste publikum sig for at hylde anfører Marcelo, der også straks fik anførerbindet fra Benzema, da brasilianeren entrerede banen 20 minutter før tid.

Ingen hyldest til udskældt Bale

Fredagens markerede også den kontroversielle Gareth Bales sidste hjemmekamp. Han fik dog ingen hyldest, da cheftræner Carlo Ancelotti havde givet ham en plads på tribunen. Ifølge AS gjorde han det af den simple årsag, at han ikke ville have dårlig stemning.

For selvom Bale har vundet alt for Real Madrid, slutter hans tid med et par ærgerlige sidste kapitler, hvor golf og landsholdet har fyldt mest.

- Det, der startede med en birdie, endte med en triplebogey, pointerer AS og henviser naturligvis til golf.

Hyldest var der også til Betis-ikonet Joaquin, der spillede sin 600. kamp i LaLiga. Modsat Marcelo og co. fortsætter han en sæson mere for sin klub.

Hjemmekampe bliver der ikke flere af for Marcelo, Isco og Bale i denne omgang, men måske har de ikke spillet deres sidste kamp i hvidt. På lørdag er der nemlig Champions League-finale på programmet mod Liverpool i Paris.