Fodbold

City i ekstase: - Det er dage som denne, man ser tilbage på

Der var intet, der tydede på, at Manchester City skulle genvinde Premier League, da de var nede med to mål med et kvarter igen. Og så kom miraklet.

Det var ikke til at tro.

På fem minutter fik Manchester City vendt 2-0 og en kæmpe katastrofe til 3-2 og en historisk dag, der sent vil blive glemt.

Og hvis ikke Ilkay Gündogan havde en plads i klubbens historiebøger, har han sikret sig det nu med to altafgørende scoringer.

- Det var en utrolig kamp. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er fantastisk, sagde tyskeren til Sky Sports efter kampen og tilføjede:

- Det er dage som denne, man ser tilbage på. Det var en utrolig dag.

En utrolig dag var det også, da Manchester City for 10 år siden lavede et lignende comeback mod QPR, hvor City med to mål i tillægstiden sikrede sig mesterskabet i sidste spillerunde.

En af de spillere, der var med dengang, er Micah Richards. Han er nu ekspert på Sky Sports, og han troede på det umulige.

- Du kommer til at tænke på det for 10 år siden. Intet kan genskabes og ja, tidspunkterne (tidspunkterne scoringerne faldt på, red.) var forskellige. Men jeg sagde i pausen, at dette hold vil kæmpe til det sidste.

- De var i kulkælderen, men efter den første scoring kom publikum i gang - så begyndte det at vende, sagde den tidligere City-profil i Sky Sports-studiet efter kampen.

Skuffede rivaler

Et point.

Det er, hvad der er forskellen på at være i himlen som engelsk mester og i kulkælderen som toer.

Derfor er skuffelsen også stor i Liverpool, der ellers gjorde det, der skulle til ved at slå Wolves på hjemmebane.

- Vi vidste ikke, hvad der stod i City-kampen, da der var meget jubel fra både Wolves-fans og vores fans.

- Vi er skuffede. Vi har været i denne position før, og det er hårdt. Vi fandt en vej til tre point i dag, men det var desværre ikke nok, sagde en skuffet Jordan Henderson til Sky Sports efter kampen.

Mens Manchester City kan poppe champagnen og åbne for fadølshanerne, skal Liverpool forberede sig på endnu en kamp, da de på lørdag møder Real Madrid i Champions League-finalen.