Fodbold

Real-spillere reagerer på Mbappe-afvisning med billeder

Kylian Mbappe valgte at blive i PSG i stedet for at tage til Real Madrid. Det falder ikke i god jord i Madrid-klubben.

Jubel i PSG, vrede i LaLiga og skuffelse i en spansk storklub.

Reaktionerne er mange, efter at superstjernen Kylian Mbappe lørdag valgte at forlænge sin aftale med franske Paris Saint-Germain.

De mange reaktioner fra nær og fjern skyldes, at den 22-årige franskmand nærmede sig et skifte til Real Madrid.

Ifølge flere medier, heriblandt AS, var en mundtlig aftale på plads, men efter et stort pres fra mange sider valgte han alligevel at tage tre år mere i det franske.

En kovending, der nu har fået flere Real Madrid-spillere til at sende det, der i både spanske og franske medier tolkes som stikpiller, i retning af den unge stjerne.

Karim Benzema

Den mest markante hilsen leveres af Mbappes franske landsholdskollega og Madrid-anfører Karim Benzema.

Angriberen delte et billede på det sociale medie Instagram af den afdøde amerikanske rapper Tupac.

Manden, der kigger ind i kameraet bag Tupac, er – ifølge Marca – Tupacs ”ven”, der beskyldes for at have forrådt rapperen. Flere medier, heriblandt Marca og RMC, skriver, at billedet skal ses som en direkte hentydning til Mbappe.

Derudover tilføjede Benzema et billede af sin hånd, der peger op i himlen mod Real Madrid-emblemet.

Rodrygo

Det unge Madrid-talent Rodrygo delte kort efter nyheden et billede af sig selv, der kysser klubbens logo, med teksten ”Passion”.

Fede Valverde

Real Madrids midtbanespiller Fede Valverde lagde også billeder ud af sig selv i Real Madrid-trøjen, efter at nyheden kom ud.

I teksten skrev han blandt andet:

- At være i Madrid er et privilegie, som alle ikke kan have. Tak, fans.

Allerede i 2017 havde Real Madrid snøren ude, da Kylian Mbappé fik sit gennembrud som Monaco-spiller. Det var dog PSG, der løb med franskmandens underskrift.

Sidste sommer bød de spanske mestre op til 1,5 milliarder kroner for Mbappé, da han blot havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvilket fik Mbappé til at udtale, at han ville prøve noget nyt.

For en uge siden var meldingerne, at aftalen var på plads mellem Real Madrid og Mbappé, der altså i sidste øjeblik fik et bedre tilbud og ombestemte sig.

Mbappé har spillet 216 kampe i PSG-trøjen med168 scoringer til følge.