Fodbold

Zlatans entré fik holdet til at grine

Selvfølgelig løb Zlatan Ibrahimovic med opmærksomheden, da AC Milan fik guldmedaljer og Scudetto-trofæet i kølvandet af deres Serie A-triumf.

10 af Milans spillere var allerede på podiet med guldmedaljer hængende om halsen med det ene øje på trofæet foran dem og det andet på spillertunnelen.

Man skulle næsten tro, at de vidste, at der nu ville ske noget stort. Og så kom han.

Det var ikke kun holdkammeraterne, der måtte trække på smilebåndet, da synet af en cigarrygende, champagnebærende Ibra dukkede op.

- Ha ha ha, så kører han cigaren. Selvfølgelig gør han det, lød det klukkende fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Jonas Hebo, der tilføjede:

- Jeg ved godt, han deler vandene, men jeg har svært ved at tro, at der er nogen, der ikke kan finde respekt for Zlatan. Den karriere, han har haft. De mesterskaber, han har vundet. De slag, han har måttet tage undervejs.

Skægget Simon Kjær vinder sit første mesterskab

Olé, olé, olé, oléeee, Simoooon, Simooooon.

Se, hvordan Simon Kjær blev hyldet af holdkammeraterne, da han marcherede op mod podiet, hvor de, og Scudetto-trofæet, ventede på ham.

Simon Kjær havde et stort smil på læben, da han kom ind på banen til stor jubel og klapsalver fra tilskuerrækkerne. Video: Caroline Tarrasson

Landsholdsanføreren spillede en stor rolle i efteråret, inden en alvorlig knæskade i december forhindrede ham i at komme i kamp igen.

Men hans betydning er ikke til at tage fejl af.

- Se lige holdkammeraterne. De ved godt, hvad han har betydet. Han har ikke været i nærheden af at spille halvdelen af kampene, men de ved, hvad han har betydet inden da, lød det fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Jonas Hebo.

Simon Kjær er den 14. dansker, der kan hænge en guldmedalje om halsen som et bevis på, at det italienske mesterskab er kommet i hus.