Fodbold

OB-profil forklarer "forfærdeligt" straffespark

Ayo Simon Okosun stod for en af OB's to afbrændere i straffesparkskonkurrencen i torsdagens pokalfinale mod FC Midtjylland.

- Det er en af de hårdeste måder at tabe en fodboldkamp på.

Sådan lyder ordene fra OB-profilen Ayo Simon Okosun efter nederlaget i pokalfinalen, der skulle afgøres på straffespark.

Okosun var stærkt involveret i den dramatiske finale, hvor han i løbet af de 120 spilleminutter leverede den ene gode aktion efter den anden. Efter kampen blev han af samme grund tildelt den fornemme hæder som 'årets pokalfighter'.

I mellem de to ting nåede han dog også at spille en mere uheldig rolle. OB-profilen missede nemlig sit forsøg i straffesparkskonkurrencen, da han placerede et svagt skud i midten af målet og lige på FCM-keeper David Ousted. Et skud, han nu sætter ord på.

- Jeg tænkte, at jeg ville sparke i midten og løfte den lidt. Jeg sparker også i midten, men får den så ikke løftet, og så ser det selvfølgelig dumt ud. Men sådan er det. Shit happens.

- Nogen skal brænde, og det blev et forfærdeligt spark fra min side. Men jeg trådte frem og tog ansvar, og så går det nogle gange galt, siger Okosun til TV 2 SPORT.

Gav alt, de havde

Selvom det ikke endte med et odenseansk jubelbrøl, er den 28-årige midtbanespiller tilfreds med det, holdet leverede.

- Jeg er stolt af mig selv, jeg er stolt af holdet, og jeg synes, vi spillede en god kamp.

- Vi gav alt, hvad vi havde, og vi løb rundt med krampe alle sammen de sidste ti minutter, siger han.

FCM vandt også pokalen i 2019 over Brøndby efter straffesparkskonkurrence. Det er deres anden pokaltitel i historien.