Fodbold

Zlatan har taget smertestillende hver dag i et halvt år

Den svenske stjerne fortæller, at han har spillet uden et korsbånd og på smertestillende piller det seneste halve år.

Et helt liv fyldt med fodbold begynder at kunne mærkes på kroppen.

Det må 40-årige Zlatan Ibrahimovic erkende. Han har netop gennemgået en knæoperation efter sæsonen og er meldt ude i syv-otte måneder. Nu fortæller han om alle de skavanker, han har haft det seneste halve år.

- I de seneste seks måneder har jeg spillet uden et korsbånd i mit venstre knæ. Mit knæ har været hævet i seks måneder. Jeg har kun trænet med holdet ti gange i de sidste seks måneder, siger Zlatan Ibrahimovic på Instagram.

Jeg gjorde det umulige muligt

Zlatan Ibrahimovic

- Jeg har taget mere end 20 indsprøjtninger i de seks måneder. Jeg har fået tømt mit knæ (for væske, red.) hver uge i de seneste seks måneder. Jeg har taget smertestillende piller hver dag. Jeg har næsten ikke sovet på grund af smerten.

Gav Milan et løfte

Angriberen har bøvlet med flere skader i løbet af sæsonen. Både knæ og akillessene har skabt problemer, og han er dermed gået glip af flere kampe.

Den aldrende stjerne nåede dog at spille 23 Serie A-kampe og at score otte mål i løbet af den nu afsluttede sæson.

Han fortæller dog, at han ”aldrig har haft så mange smerter på og uden for banen.”

- Men jeg gjorde det umulige muligt. Jeg har kun haft én ting i hovedet, og det var at gøre mine holdkammerater og træner til italienske mestre, fordi jeg gav dem et løfte.

- I dag har jeg fået et nyt korsbånd og endnu et trofæ, slutter Zlatan Ibrahimovic på Instagram.

Snart detaljer om fremtiden

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb i AC Milan, når juni bliver til juli. Det er endnu ikke afsløret for offentligheden, om der bliver tale om en kontraktforlængelse.

Svenskeren har dog slået fast, at han ønsker at fortsætte karrieren, skriver det svenske nyhedsbureau TT, som henviser til citater fra TV4.

- Jeg kan ikke gå i detaljer nu. Detaljerne kommer ud snart, og så kan jeg tale om det, sagde Ibrahimovic, efter at det italienske mesterskab kom i hus søndag.