Dramatiske scener udskød CL-finale tre gange

Flere fans forsøgte at tvinge sig adgang til stadion, og politiet brugte tåregas.

Et sandt kaos ramte Paris, før Champions League-finalen skulle afvikles.

I begyndelsen lød meldingerne på, at der var problemer med at få fansene ind på stadion. Kampen blev derfor udskudt til 21.15 i første omgang.

Siden blev scenerne mere dramatiske. Flere videoer på Twitter viste, hvordan fans i desperation forsøgte at tvinge sig adgang til stadion, selvom der var et hegn at forcere.

I TV 3+'s sending kunne seerne opleve scener, hvor sikkerhedsvagter forsøgte at sparke de desperate fans, der havde tvunget sig adgang til stadion, ned.

Da spillerne endelig gik på banen, fortalte Viasats kommentator Niels Christian Frederiksen, hvordan fans havde forsøgt at stjæle hans akkreditering.

Kampen var sat til at starte klokken 21.00, men sådan gik det på ingen måde. Kampen blev udsat af flere omgange og kom først i gang klokken 21.36.

Politiet brugte tåregas

En video på Twitter viser også, hvordan politiet forsøgte at holde fansene tilbage med tåregas.

Viasats reporter Helle Smidstrup skriver på samme medie, at kaosset startede, langt inden at de ankom til stadion.

- Vi nåede kun frem på stadion, fordi vi stod af på motorvejen og kravlede over et to meter højt hegn. Paris har været et stort trafikalt kaos, lyder det blandt andet.

Real Madrid og Liverpool mødes i kampen om det prestigefyldte Champions League-trofæ. Du kan følge den i vores liveblog.