Ronaldo afgav stort løfte - nu opfylder han det

Valladolid er tilbage i La Liga. Det betyder, at holdets ejer, Ronaldo, skal cykle en rute på omtrent 450 kilometer.

Der er mange måder at fejre en oprykning på.

I Valladolid startede det på banen rundt om en telefon, da holdet i sidste spillerunde sikrede sig en plads i La Liga i næste sæson - fordi de selv vandt over Huesca, mens andre resultater også gik klubbens vej.

Det er en uge siden nu, men avancementet fylder stadig i klubben. Især for holdets ejer, Ronaldo, der på grund af oprykningen skal gennemføre den såkaldte Camino de Santiago.

En tur, der ifølge Marca, er cirka 450 kilometer.

- Jeg gør det på cykel, da jeg ikke kan løbe. Min kone og jeg tager fra Valladolid søndag og rejser til Santiago de Compostela på cykel, fortalte Ronaldo fredag ifølge The Guardian.

- En uforglemmelig oplevelse

Valladolid rykkede ned i Segunda Division i 2021. Her lovede Ronaldo, at hvis holdet kom tilbage i landets bedste række, ville han gennemføre Camino-ruten.

Efter bare én sæson nede er Valladolid nu tilbage, så søndag startede han på at opfylde sit løfte.

Her stillede han op ved Valladolids stadion på en knaldrød cykel - startpunktet for den lange cykelrute, han og konen nu skal på, hvor Santiago de Compostela er endestationen.

- Jeg ved, jeg vil lide fysisk, men det bliver en uforglemmelig oplevelse, skulle Ronaldo have sagt til spanske medier ifølge Marca.

Ronaldo købte Valladolid i 2018, hvor han har 51 % af aktierne.

Udover Valladolid har Almeria sikret sig direkte oprykning. Derudover mødes Tenerife og Girona i playoff-finalen om den sidste oprykningsplads.