Da Ronaldo scorede, brød hans mor sammen på tribunen

Portugal vandt 4-0 over Schweiz i Nations League. En sejr, der både fremkaldte smil - og glædestårer - på tilskuerrækkerne.

Siiii!

Sådan råbte langt de fleste portugisiske fans af to omgange, da Cristiano Ronaldo stod for to af målene i Portugals 4-0-sejr over Schweiz.

Superstjernens mor, Maria Dolores dos Santos Aveiro, lignede dog ikke en, der råbte med. Hun havde nemlig travlt med at tørre øjnene og styre sine følelser.

Tidligere i karrieren har Cristiano Ronaldo da også fortalt om, hvordan han har forbudt sin mor at komme til de største kampe.

- Jeg har venner, der er sammen med hende (når Ronaldo spiller kamp, red.), og hun går ture omkring huset.

- Hun har været på stadion flere gange og har ødelagt sine tænder, da hun er så spændt og bider sammen. Hun er besvimet to gange på stadion. Hun bliver så nervøs, sagde Ronaldo i et stort interview med ITV i 2019.

De rørende scener fik også TV 2 SPORTs fodboldvært Camilla Martin og fodboldekspert Peter Graulund til at smile i pausestudiet.

Camilla Martin: Kan vi ikke alle sammen nikke genkendende til, at det godt kan være lidt svært at sidde ude og se ungerne spille, Graulund?

Peter Graulund: Jo, det kan vi da helt sikkert. Men det er alligevel utroligt med en mand, der har spillet så mange vigtige kampe på det niveau og scoret så sindssygt mange mål. Det er alligevel imponerende, at nerverne kan hænge så meget udenpå tøjet, at hun ikke kan være der. Men i dag var hun der - det var rigtig fine billeder.

Champagnefodbold

Sportsligt var der da også meget at glæde sig over set med portugisiske øjne.

4-0-sejren sender holdet på førstepladsen i gruppe 2 efter to kampe - á point med Tjekkiet på andenpladsen, der også har fire point efter to kampe.

På banen imponerede Ronaldo og kompagni også flere gange, blandt andet ved scoringen til 3-0.

- Det er, så englene synger lige nu. Champagnefodbold.

- Der er opløsningstilstand lige nu på det schweiziske hold, lød det fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Martin Mikkelsen, da Ronaldo bragte Portugal i front med tre mål.

Det er Portugals største sejr nogensinde over Schweiz.

UEFA Nations League A Grp. 2

UEFA Nations League A Grp. 2
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1632185+311
26312113+810
3630369-39
46114513-84