- Lige nu er det hele unikt og fantastisk

Stemningen i Parken var endnu en gang fantastisk, da Danmark mandag aften spillede sig tæt på gruppesejren i Nations League.

Tre sejre i fire kampe.

Det er, hvad Danmark kan se tilbage på efter de seneste 11 dage, hvor modstanderne har heddet Frankrig, Kroatien og Østrig gange to.

Kasper Schmeichel, Danmarks viceanfører, er ikke i tvivl om, hvorfor det går så godt i øjeblikket.

- Vi er et godt fodboldhold. Ordet er "hold". Vi er et rigtig godt hold. Hvordan kan man ikke blive inspireret til at spille til sit maksimale, når vi spiller her i Parken?

Selvtilliden stråler ud af det danske hold, der nu bare er en sejr i næste kamp mod Kroatien fra at sikre gruppesejren i Nations League.

"Lige nu er det hele unikt og fantastisk"

Og der er ikke den modstander, som de ikke kan slå, som det er i øjeblikket. Det er i hvert fald sådan, den danske målvogter selv ser på det.

- Jeg har aldrig haft den mentalitet om, at jeg ikke kan slå et hold, så det er ikke noget nyt, men vi har selvfølgelig fundet en spillestil, og vi har en træner, som er utroligt dygtig taktisk, og han er fantastisk til mandskabspleje.

- Vi har en spillergruppe, som er i top-top klasse. Det er vigtigt at pointere, at det ikke kun er spillere; det er rigtig gode mennesker. Jeg har altid været stolt af at spille på landsholdet, men lige nu er det hele unikt og fantastisk, siger Kasper Schmeichel.

Danmark skal igen i aktion til september, hvor der venter en udekamp mod Kroatien og en hjemmekamp mod Frankrig.

Tre point i den første kamp vil sikre gruppesejren, der giver adgang til Final 4 mod de tre øvrige gruppevindere i Liga A.

UEFA Nations League A Grp. 1

UEFA Nations League A Grp. 1
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1641186+213
2640295+412
3612357-25
46114610-44

Til november skal Danmark spille VM i Qatar, hvor modstanderne er Tunesien, Frankrig og Australien.