Fodbold

Engelsk medie: United har tilbudt Eriksen en kontrakt

Christian Eriksens kontrakt i Brentford udløber den 30. juni.

Mægtige Manchester United har ifølge det anerkendte engelske medie The Athletic tilbudt Christian Eriksen en kontrakt.

United er tidligere flere gange blevet nævnt som bejler til Eriksen, der er kontraktfri per 1. juli, men der har ikke været meldinger om et konkret kontrakttilbud fra storklubben før nu.

Eriksen har spillet den seneste halvsæson i hos Premier League-konkurrenterne Brentford, hvor danskerens høje niveau - selvfølgelig - har tiltrukket en del opmærksomhed.

Også kreatørens tidligere engelske arbejdsgiver, Tottenham, bliver stadig nævnt som en mulig destination for næste sæson.

Varmt navn i United

Christian Eriksen er tidligere i karrieren blevet sat i forbindelse med Manchester United. Både i Tottenham-tiden og tilbage som helt ung i Ajax-tiden.

- Han er en typisk Ajax-spiller, der er god på bolden. Det vidste vi allerede. Vi har mange unge spillere, men vi kigger altså efter mere talent, lød det dengang fra Alex Ferguson, ifølge Manchester Evening News.

Nu er det netop en tidligere Ajax-træner, Erik Ten Hag, der har tøjlerne i Manchester United, som for nyligt har sagt farvel til Paul Pogba, Nemanja Matic, Juan Mata, Jesse Lingard og Edinson Cavani.

Storklubben kan dog ikke tilbyde Champions League-fodbold i den kommende sæson.

- Jeg vil elske at spille Champions League-fodbold igen. Jeg ved, hvor sjovt det er, men det er ikke altafgørende for mig, har Eriksen tidligere udtalt.