Nations League

Stryger smiler over den modtagelse, han fik i Parken

Jens Stryger Larsen er taknemmelig for den støtte, landsholdet fik i Parken mandag aften. Og så smiler han af den modtagelse, han fik af tilskuerne.

”Skyyyyyyyd!”

Det var ikke til at tage fejl af, hvad de 35.230 tilskuere i Parken mandag aften mente, Jens Stryger Larsen skulle gøre, hver gang han fik bolden.

Efter wingbacken blev redningsmanden i den første Nations League-kamp mod Østrig med et brag af et mål, har tilskuerne tiljublet og opildnet Stryger Larsen til at skyde, hver gang han fik bolden. Selv er han bare glad over, at Danmark fik en vigtig 2-0-sejr.

- Jeg elsker at være her. Det var fantastisk at gå på ferie med en sejr og så i et fyldt Parken. Vi ville gerne rejse os og vise publikum, at vi ville gøre alt for den her sejr. Det gjorde vi i dag (mandag, red.), siger Jens Stryger til TV 2 SPORT.

Efter din indskiftning blev der råbt "skyd", hver gang du fik bolden. Bemærkede du det?

- Ja, det bemærkede jeg godt. Den første bold jeg har er meget tæt på midten. Så jeg synes, at det var lidt for tidligt, men det var da meget sjovt. Men mest af alt er jeg bare superglad og stolt over, at vi kunne tage en sejr i Parken, siger han med et smil.

Det var langt hen ad vejen ikke kønt, men Danmark fik en sejr med hjem fra Østrig i Nations League. Video: TV 2 SPORT

Ikke noget sjovere end at spille på landsholdet

Jens Stryger Larsen kom på banen i det 49. minut, hvor han erstattede en skadet Joakim Mæhle, og derfra begyndte opbakningen.

Han kalder den opbakning, som Danmark har fået i de fire Nations League-kampe, for ”helt ubeskrivelig.”

- Den opbakning, vi får og har fået igennem en meget lang periode nu, er helt fantastisk. Og der er sgu ikke noget sjovere end at spille på landsholdet. Vi har så godt et sammenhold og godt spil med fansene. Og så er det bare sjovt, når vi bliver ved med at vinde.

Rent klubmæssigt står Jens Stryger Larsen nu over for en forandring, da han er røget ud i kulden i hans italienske klub Udinese. Han vil dog ikke kommentere på konkrete rygter om, hvad fremtiden bringer.

- Lige nu er alt muligt for mig. Jeg glæder mig nu over sejren her og skal ned i omklædningsrummet med drengene, og så tænker jeg på det senere, runder Jens Stryger Larsen af.