Fodbold

Medier dybt uenige om Eriksens fremtid

Flere medier mener at vide, at Christian Eriksen overvejer et tilbud fra Manchester United, mens andre fortæller, at han har afvist storklubben.

Tre klubber går igen, når flere af de største medier skriver om Christian Eriksens fremtid.

Brentford, Tottenham og Manchester United.

Langt de fleste er enige om, at det er de tre Premier League-klubber, der kæmper om den danske landsholdsspillers underskrift, men så stopper enigheden også.

For hvilken vej peger pilen? Bliver han i Brentford? Skal han tilbage til sin tidligere klub Tottenham? Eller skal han prøve noget nyt hos Manchester United?

Når juni bliver til juli udløber Christian Eriksens kontrakt med Brentford, og han skal derfor snart beslutte sig, hvis han skal have en arbejdsgiver, når den kommende sæson startes op.

Flere af de største medier i Storbritannien har de seneste dage givet forskellige meldinger om, hvem der er favorit til at løbe med den 30-årige danskers underskrift.

The Guardian (18. juni): Brentfords håb om at overtale den danske midtbanespiller til at blive i klubben vil sandsynligvis blive knust, for Eriksen har tiltrukket sig interesse fra andre steder i Premier League.

The Athletic (18. juni): Som The Athletic kunne fortælle tidligere, har Manchester United givet et tilbud til Eriksen, men vi hører, at midtbanespilleren ønsker at blive i London, og at det bliver en kamp mellem at forlænge med Brentford eller vende tilbage til Tottenham.

Sky Sports (20. juni): Den nye United-chef, Erik Ten Hag, har i lang tid beundret den danske landsholdsspiller, og følelsen er, at det kan lade sig gøre, men i sidste ende vil det komme ned til spilleren.

Transferjournalisten Fabrizio Romano (20. juni): Christian Eriksen vil træffe sin beslutning om sin kommende klub snart. Manchester United har bekræftet deres interesse over for hans agent, mens Brentford stadig er med i kapløbet. Tottenham fokuserer nu på en højreback, en midterforsvarer og en angriber.

The Guardian (20. juni): Der er kommet en afvisning fra et af Ten Hags mål, Christian Eriksen. Danskeren hælder til enten at blive i Brentford eller at vende tilbage til Tottenham.

Evening Standard (20. juni): Tottenham mangler endnu at have formelle samtaler angående et skifte for Christian Eriksen, mens midtbanespilleren tænker over sit næste træk.

Football.london (20. juni): Football.london forstår det sådan, at Tottenham ikke har fulgt op på deres interesse i Eriksen endnu, hvilket gør en tilbagevenden mindre sandsynlig.

The Times (21. juni): Christian Eriksen overvejer et tilbud fra Manchester United, efter Tottenham Hotspur har distanceret dem selv fra påstande om, at de vil hente den danske midtbanespiller tilbage.

Det er forstået, at Tottenham ikke har hørt noget fra Eriksens lejr i de seneste to uger. Brentford, klubben som Eriksen har spillet for de sidste måneder af sæsonen, har tilbudt ham en kontrakt, men i øjeblikket er de uvidende om danskerens planer.

BBC (21. juni): Manchester United håber at kunne overtale den danske midtbanespiller Christian Eriksen til at skifte til dem inden den nye sæson.

Transferjournalisten Fabrizio Romano (21. juni): Brentford giver ikke op. "Vi håber, han beslutter sig i løbet af de næste to uger - han ringer og fortæller mig, hvad han vil," siger Thomas Frank til AS.

Forventningen var, at han ville foretrække at blive i London, efter han havde et succesfuldt comeback hos Brentford i den anden halvdel af sidste sæson. The Bees (Brentford, red.) håbede, at han ville blive, mens det mentes, at også Tottenham var varme på at hente ham tilbage. Men der er ikke indgået en aftale med nogen af klubberne, og det giver Manchester United muligheden for at give den kontraktfrie spiller et tilbud.

TV 2 SPORT har henvendt sig til Christian Eriksens agent, Martin Schoots, for at få en kommentar på, at rygterne i øjeblikket stikker i vidt forskellige retninger. Hollænderen er ikke vendt tilbage.