Fodbold

Bayern-boss insisterer: - Han har stadig kontrakt til 2023

Ledelsen i Bayern München er ikke meget for at give slip på Robert Lewandowski, der har ytret ønske om et klubskifte.

München er ramt af Mané-feber, men Bayern-bomberen Robert Lewandowski er på ingen måde glemt.

Da senegalesiske Sadio Mané onsdag blev præsenteret som ny spiller i den tyske topklub foran 15 kamerahold og omkring 100 journalister, greb nogle af journalisterne chancen til at spørge til Lewandowskis fremtid i klubben.

For godt tre uger siden gjorde den polske angriber det nemlig klart, at han vil væk fra Bayern München denne sommer.

Men ifølge den tidligere fodboldmålmand Oliver Kahn, der i dag er administrerende direktør i Bayern München, har intet ændret sig.

- Han har stadig en kontrakt frem til 2023. Vi glæder os, til han dukker op til vores første træning, lød det fra Kahn på pressemødet ifølge tyske Bild.

Besøg af Bayerns sportsdirektør på Mallorca

Robert Lewandowski er i øjeblikket på Mallorca, hvor han og hustruen Anna fejrer pilbryllup. Måske for at lære nogle spanske gloser?

Det er i hvert fald FC Barcelona, der bejler kraftigt til Lewandowski. Polakken skulle ifølge flere tyske og spanske medier også være lun på Barcelona.

Bayern München-ledelsen bruger dog ikke meget krudt på rygterne og mulige tilbud fra Barcelona, lyder det fra Oliver Kahn - selvom klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, ifølge tyske Sky har besøgt Lewandowski på Mallorca for endnu en gang at overbevise ham om at blive i München.

- Det er noget, vi slet ikke beskæftiger os med i øjeblikket. Robert har vist, hvad han kan bidrage med, og hvad han vil bidrage med i fremtiden, sagde Kahn i forbindelse med præsentationen af Sadio Mané.

Får Bayern-bosserne deres vilje, og Robert Lewandowski fortsætter i klubben i næste sæson, har han første arbejdsdag efter ferien 12. juli.

Sadio Mané er skiftet til Bayern München efter seks sæsoner i Liverpool. Tyskerne har ifølge Bild betalt 32 millioner euro - godt 225 millioner kroner - for den 30-årige senegaleser.