Tysk legende roser Danmark inden EM-brag

Den tyske landstræner roser den danske mentalitet forud for fredagens EM-kamp mellem Danmark og Tyskland.

Hun er ikke hvem som helst, den gode Martina Voss-Tecklenburg.

Fire gange har hun vundet EM som spiller, men fredag står hun i spidsen for det tyske landshold, når Danmark venter i gruppe B's første kamp.

Og den tyske lejr, der lige som den danske har været samlet i god tid op til slutrunden, har da også haft læsebrillerne på for at nærstudere de danske tropper, siger den tyske træner.

- Danmark har en god fysisk, og så er deres angribere meget stærke, så de bliver meget farlige alle tre.

- Vi vil kaste alt vores energi og vilje ind i den kamp. Danmark har et godt hold, som er mentalt stærke, og hvor alle er klar til at spille og kæmpe for alle bolde.

Vil gøre livet surt for Danmark

- Vi vil gøre livet surt for Danmark. Vi går selvfølgelig efter sejren fredag, og jeg håber, at vi vinder, siger Kathrin Heindrick, der spiller i Pernille Harders tidligere klub, Wolfsburg.

Fokus har dog ikke udelukkende været på aftenens danske modstander.

I følge cheftræner Martina Voss-Tecklenburg, så har opmærksomheden været næsten ligeligt fordelt mellem at fokusere på tyskernes egne evne, og så de danske.

- Vi har forberedt os godt på at møde Danmark. Det bliver en spændende duel, men vi er klar til at gøre vores bedste.

- 70 procent af vores forberedelse har været på os selv, og så er de sidste 30 procent gået til modstanderen. Vi har mange informationer om Danmark, siger Martina Voss-Tecklenburg.

- Vi ser frem, at vi endelig kan åbne slutrunden på et udsolgt stadion.