Dansk spydspids savner det vigtigste efter to kampe

Signe Bruun er blot nået frem til to afslutninger i Danmarks to første kampe.

Det kan være et utaknemmeligt job at være angriber, vil de fleste med licens til at lægge forrest i en fodboldformation nok skrive under på.

Om man er helt eller skurk er ofte en balancegang, og er man under belejring, som tilfældet var for Danmark mod Tyskland, så er det svært at vise sig frem.

I Danmarks to første opgør under EM er tjansen oppe foran tilfaldet Signe Bruun, men den danske angriber har ikke gjort meget væsen af sig.

En enkelt afslutning mod Tyskland, et par lige-ved-og-næsten øjeblikke mod Finland, så den 24-årige angriber er velvidende om, at det snart skal være.

- Som angriber vil man gerne lave mål, og jeg ville gerne have lavet et par stykker. Men angriber har mange andre roller, og jeg har bidraget med det bedste, jeg har kunnet, og så er det svært at gøre mere.

- Mod Tyskland har vi næsten ikke bolden, så det er svært at se tilbage på den kamp for nogen at være tilfredse. Mod Finland er vi mere på bolden, og jeg ville gerne have haft en afslutning, men jeg har fokus på at være de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

- Det er klart at nogen vil sige, at der har jeg ikke været, når ikke jeg har scoret, men hvis jeg arbejder hårdt, så skal det nok komme, siger Signe Bruun.

Vil være mere dominerende i boksen

Kampen mod Finland var blot Signe Bruuns 25. landskamp siden debuten i 2017.

Derfor bliver lørdagens afgørende kamp mod Spanien også den hidtil største på CV'et for hende selv og flere af holdkammeraterne, men den slags fylder ikke hos angriberen.

- Vi har alt at spille for, og vi glæder os helt vildt meget. Alle kommer til at efterlade alt på banen, så man uanset hvad kan sige, at vi har gjort alt, hvad vi overhovedet kan, siger Signe Bruun.

I stedet har hun rettet sine øjne mod at få timingen til at passe, for det er nu eller aldrig.

- Jeg kigger på mig selv, for det er det, jeg kan kontrollere.

- Jeg vil gerne være mere dominerende i boksen og komme frem til nogle flere afslutninger, men det handler om timing, og jeg føler, at det er lige ved og næsten. Jeg tror, at det kommer mod Spanien, siger Signe Bruun.

EM Grp. B

EM Grp. B
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1330090+99
2320153+26
3310215-43
4300318-70

Landsholdet kan selv afgøre sin skæbne. Det kræver en sejr over Spanien i den sidste puljekamp, som du kan se på TV 2 og TV 2 PLAY på lørdag klokken 21.