FC København og Boilesen forlænger ægteskabet

Nicolai Boilesen har underskrevet en lukrativ kontraktforlængelse med FCK. Hans nye aftale løber til 2025.

Landsholdsspilleren Nicolai Boilesen kommer også i fremtiden til at tørne ud for FC København.

Torsdag meddeler FCK, at kontrakten med 31-årige Boilesen er forlænget, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025. Til den tid vil han have været ni år i klubben.

Boilesen huserede i mange år på venstre back, men har siden udviklet sig til at blive en vital del af FC Københavns centrale forsvar. Derfor vækker forlængelsen også glæde hos sportsdirektør Peter Christiansen.

- Nicolai har gjort sig fortjent til denne nye aftale.

- Han tog et stort ansvar især i efteråret, hvor der virkelig var brug for det med en del profiler ude. Han er inde i en god udvikling som en af lederne på holdet, hvor han både bidrager med sine kvaliteter som spiller, men også som eksempel for de unge.

- Han er taktisk og teknisk på et meget højt niveau, og vi er glade for at have aftalen med ham på plads nu, siger Peter Christiansen.

Boilesens nu tidligere aftale stod til at udløbe næste sommer.

Vil vinde titler

Indtil videre er han blevet danmarksmester med FCK tre gange, og Boilesen bliver i FCK for at vinde flere titler.

- Jeg er her, fordi jeg vil vinde titler med klubben, og jeg ser masser af muligheder for at vi kan tage skridt fremad både nationalt og internationalt.

- Vi skal vinde mesterskabet igen, vi vil meget gerne i Champions League-gruppespillet, og vi har også et klart mål om at tage pokalen tilbage til København, så der venter masser af spændende opgaver for mig og holdet, siger han.

Ifølge Ekstra Bladet skyder Boilesen sig op i toppen af FCK's lønhierarki med en årsløn på cirka syv millioner kroner. Ifølge avisen overgår kun Rasmus Falk og Viktor Claesson den løn.