Fodbold

Målmandslegende ødelægger naboens garage med motorsav

Jens Lehmann var så generet af sin nabos nybyggede garage, at han besluttede at skære den i stykker. Det har nu kastet en politianmeldelse af sig.

Den tidligere tyske landsholdsmålmand Jens Lehmann er havnet i vælten efter en noget prekær nabostrid.

Fra sin luksusvilla ved den tyske sø Sternberg lidt udenfor München tog Lehmann sagen i egen hånd, da naboen var ved at opføre en garage. Bygningen generede udsigten fra tyskerens ejendom i sådan en grad, at han fandt motorsaven frem og savede gennem en tagbjælke i garagen. Det skriver det tyske medie Bild.

I håbet om at undgå at blive opdaget havde Lehmann forinden forsøgt at skære kablerne over til et overvågningskamera, som naboen havde monteret. Men det mislykkedes, og den 52-årige tysker blev derfor taget på fersk gerning af overvågningen.

Lehmann har indgivet klage

Videomateriale kunne naboen således fint fremvise til politiet, da de dukkede op, efter at episoden var blevet anmeldt.

Til politiet forklarede målmandslegenden sit syn på sagen, hvor han mente, at garagen gik halvanden meter ind på tyskerens egen grund.

Og nu er Lehmann selv gået i offensiven. Han har nemlig indgivet en klage til politiet, da han ikke mener, at anmeldelsen er blevet behandlet korrekt. Det er endnu uvist, om sagen ender i retten.

Ifølge mediets oplysninger har nabostriden verseret længe, hvor også Lehmann har anmeldt sin nabo for tingskade.

Det er ikke første gang, at Jens Lehmann rager uønsket opmærksomhed til sig. I 2021 blev han fyret som rådgiver i klubben Hertha Berlin på grund af en racistisk tekstbesked til en tv-kommentator.

I sin aktive karriere spillede Jens Lehmann for storklubber som Arsenal, Borussia Dortmund og Schalke 04. Samtidig blev det til 61 landskampe i målet for Tyskland.