Eriksen i kamp for United - tæt på flot assist

69 minutter var der spillet af testkampen mod Atletico Madrid, da Christian Eriksen omsider blev sendt i kamp for Manchester United.

Et veltimet indlæg, et perfekt slået hjørnespark og en dyr fejlaflevering.

Christian Eriksen viste sig i det store hele flot frem, da han lørdag blev skiftet ind til sin uofficielle debut for den engelske storklub Manchester United. En enkelt fejl fik dog konsekvenser for kampens udfald.

I testkampen mod Atletico Madrid, der blev spillet på Ullevål i Oslo, startede den danske midtbanespiller på bænken, men efter 69 minutter var det endelig tid.

Allerede efter få øjeblikke gjorde Eriksen sig bemærket for første gang. Fra venstre side smækkede danskeren et indlæg ind mod det lille felt, men Anthony Elanga nåede lige præcis ikke frem til bolden.

To minutter senere skulle 30-årige Eriksen så sparke et hjørnespark. Her fandt han en fri Harry Maguire, men på uforklarlig vis headede den engelske forsvarsspiller bolden forbi mål.

Atletico Madrid endte med at vinde kampen med 1-0 på et mål fra Joao Felix. Målet blev scoret efter en omstilling, der blev startet af en blokeret Eriksen-aflevering.

Danskeren kan glæde sig over, at der blot var tale om en testkamp, og at han nu har spillet sine første minutter for Manchester United.

Allerede inden kampen var der lagt op til, at han skulle i aktion, og både på og uden for Ullevål blev han taget godt imod blandt de omkring 26.000 tilskuere.

Manchester United indleder officielt sæsonen næste søndag hjemme mod Brighton i Premier League.