Fodbold

Neville raser mod Barcelona: - De er en skændsel

Gary Neville har mere end svært ved at forstå, hvordan FC Barcelona kan hente den ene spiller efter den anden uden at betale sine egne spillere først.

Vil Frenkie De Jong spille i Barcelona, når LaLiga-sæsonen begynder i august?

Det er i øjeblikket et stort spørgsmål.

Barca er en skændsel for sit store navn

Gary Neville

Hollænderen har i løbet af foråret og sommeren været kædet kraftigt sammen med et skifte til den engelske storklub Manchester United, men handlen lader endnu vente på sig.

Ifølge flere medier - heriblandt Goal - skyldes det blandt andet, at Barcelona skylder Frenkie De Jong et større millionbeløb.

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert for Sky Sports Gary Neville langer kraftigt ud efter Barcelona for at holde penge, de skylder, tilbage, mens de samtidig opruster kraftigt.

- De Jong bør overveje at sagsøge Barcelona, og alle spillere bør være bag ham. At en klub bruger formuer på nye spillere uden at betale deres egne spillere deres fulde løn, er både umoralsk og et brud på reglerne, skrev Neville på Twitter 25. juli.

Barca henter spillere på stribe

FC Barcelona har i dette transfervindue hentet spillere som Andreas Christensen, Raphina og Robert Lewandowski.

Torsdag kunne den catalanske storklub så meddele, at de også henter forsvarsspilleren Jules Koundé fra Sevilla. Det fik igen Gary Neville til tasterne.

- Ved han, at han ikke vil få udbetalt sin fulde løn, hvis de vil af med ham?

En Twitter-bruger udfordrede herefter Gary Neville og spurgte ham, om han ville bekymre sig om De Jong, hvis ikke han havde været sat i forbindelse med Manchester United. Til det svare den tidligere engelske landsholdsstjerne følgende:

- Jeg er faktisk ligeglad med, om han skriver under med United eller ej. Men det har understreget en situation, som jeg altid har været passioneret omkring. Det er, når arbejdsgiver/klubber tager røven på ansatte/spillere og ikke betaler dem deres penge! Barca er en skændsel for sit store navn.

I medierne har der været spekuleret kraftigt i, at FC Barcelona ønsker at komme af med Frenkie De Jong for at få frigivet hollænderens lønkroner, men officielt har klubben meddelt, at de gerne vil beholde midtbanespilleren.