Fodbold

Wass smigret over interesse, men er "fint tilfreds" med klubsituation

Daniel Wass er klar over, at han formentlig skal spille fodbold hver weekend, hvis han skal med til VM senere på året.

Kontrakten har først udløb om et år, men alligevel er fremtiden for Daniel Wass ofte genstand for opmærksomhed.

For spilletiden har været på et absolut minimum, efter den 33-årige dansker i januar skiftede til Atletico Madrid. Og da den spanske storklub for nylig hentede højrebacken Nahuel Molina fra Udinese, blev rygterne yderligere forstærket.

Lige nu ser det ud til, at jeg er her. Det er jeg fint tilfreds med

Daniel Wass

Lørdag kom danskeren på banen i testkampen mod Manchester United. Efter opgøret kommenterede han sin nuværende situation.

- Jeg er, hvor jeg er, og jeg har en kontrakt. Det var dejligt at spille den her kamp, og jeg spillede også den seneste kamp, så lige nu ser det ud til, at jeg er her. Det er jeg fint tilfreds med.

Smigret over interesse fra Brøndby

Danskeren er i særdeleshed blevet sat i forbindelse med et skifte til Brøndby IF, hvor han startede sin professionelle karriere.

Superliga-klubben har ved flere lejligheder utrykt sin begejstring for Wass, og selv har han heller ikke lagt skjul på, at det kunne være attraktivt at "vende hjem" på et tidspunkt.

- Det er altid dejligt med interesse. Jeg kan ikke sige så meget om det, for jeg ved ikke så meget. Lige nu koncentrerer jeg mig om at komme i så god form som muligt. Så må min agent tage sig af resten, men jeg er glad for interessen. Det er altid godt, men jeg er også et godt sted nu, siger Wass.

Daniel Wass forlod Brøndby i 2011, da han skiftede til Benfica. Han har efterfølgende været forbi Evian, Celta Vigo og Valencia, inden turen i januar gik til Atletico Madrid.

Her blev han skadet i sin allerførste kamp for klubben, og siden da har han haft svært ved at tilspille sig en plads på holdet.

Skal helst spille hver weekend

De manglende minutter på banen kan blive et problem i forhold til danskerens forhåbninger om at komme med til VM i november og december. Landstræner Kasper Hjulmand har ikke lagt skjul på, at mængden af spilletid vil blive afgørende for udtagelsen.

Daniel Wass er udmærket klar over, at han formentlig ikke vil komme med til slutrunden i Qatar, hvis ikke situationen fra sidste sæson ændrer sig.

- For at være med landsholdet skal man spille fodbold. Helst hver weekend. Det er, hvad det er. Om jeg spiller det ene eller det andet sted, betyder ikke så meget, tror jeg. Men det betyder noget at spille.

Atletico Madrid har indtil videre spillet to testkampe i denne sæson. Onsdag fik han 45 minutter i kampen mod Numancia, mens det blev til en halv time på banen mod Manchester United lørdag.