Fodbold

Brøndby taber for anden gang i træk

Et tidligt mål grundlagde søndag en sejr på 2-0 for Silkeborg IF, da holdet mødte Brøndby IF på Jysk Park.

Silkeborg IF hentede søndag sæsonens anden sejr, da holdet fra Søhøjlandet slog Brøndby IF med 2-0 i et festligt opgør på Jysk Park i tredje runde af Superligaen.

Resultatet kom i hus på baggrund af en hurtig scoring fra sidste sæsons topscorer, Nicklas Helenius, der nu er oppe på fire scoringer i denne sæson.

Mod slutningen af kampen cementerede forsvarsspilleren Tobias Salquist sejren.

Selve opgøret var en meget åben og underholdende affære, hvor holdene skiftes til at have momentum på den regnvåde og hurtige kunstgræsbane i Silkeborg.

Det gav store muligheder i begge ender, og Niels Frederiksens tropper vil derfor ærgre sig over, at det kun lykkedes Silkeborg at få bolden i mål.

Sejren sender sidste års bronzevindere op på syv point efter tre runder. For Brøndby er det blevet til én sejr og to nederlag hidtil.

Stor underholdningsværdi

Første halvleg havde en stor underholdningsværdi med åbent spil og store chancer i begge ender. Det var dog kun Silkeborg, der fik scoret.

Efter blot syv minutter fik Nicklas Helenius en stikning i dybden, som han med en kølig, flad afslutning fik til at gå stolpe ind.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor Silkeborg dog kom frem til de største chancer.

Mod slutningen pressede Brøndby på for en udligning, men med knap ti minutter tilbage fik forsvarsspilleren Tobias Salquist med et hovedstød scoret til slutresultatet 2-0.

I næste runde får Silkeborg besøg af AaB, mens Brøndby skal spille derby mod FC København i Parken.