Fodbold

Eriksen og Ronaldo med fra start i Uniteds sidste test

Christian Eriksen var med i opspillet til Manchester Uniteds mål, og danskeren var også selv tæt på mod Rayo.

Cristiano Ronaldo spillede igen for Manchester United, og Christian Eriksen havde en lille andel i en scoring, da den engelske fodboldklub søndag spillede 1-1 mod Rayo Vallecano i en testkamp hjemme på Old Trafford.

Kampen var en slags comeback for Cristiano Ronaldo, der har været rygtet væk fra Manchester United denne sommer, primært fordi klubben ikke skal spille Champions League i den kommende sæson.

Den 37-årige portugiser var af personlige årsager ikke med på Uniteds træningstur til Thailand, men nu er han foreløbig tilbage, og han spillede første halvleg i kampen mod Rayo Vallecano.

I første halvleg fik Ronaldo en god mulighed i venstre side, men han sendte bolden et stykke over mål.

Tættere på var Christian Eriksen, da han fik chancen uden for straffesparksfeltet, men danskerens forsøg røg lige forbi mål.

I pausen gik Cristiano Ronaldo ud, og han blev erstattet af Amad Diallo, som i foråret var lejet ud til Glasgow Rangers.

Den 20-årige ivorianer slog hurtigt til med scoringen til 1-0 kort efter pausen.

Christian Eriksen spillede bolden hen til Alex Telles, der skød på mål. Returbolden endte hos Amad Diallo, der sendte den i mål.

Efter en times spil blev Eriksen udskiftet, kort tid efter at Alvaro Garcia havde udlignet til slutresultatet.

Ny startopstilling

Lørdag fik Christian Eriksen sin uofficielle debut for United, da han blev skiftet ind cirka 20 minutter før afslutningen på 0-1-testkampen mod Atlético Madrid på Ullevaal i Oslo.

Allerede dagen efter ventede altså en ny testkamp, denne gang i Manchester.

United-manager Erik ten Hag havde da heller ikke en eneste genganger i startopstillingen i forhold til kampen mod Atlético Madrid.

Manchester United indleder officielt 2022/23-sæsonen næste søndag hjemme mod Brighton i Premier League.