I dag kan Eriksen spille sin anden United-kamp på to dage

Christian Eriksen fik sin uofficielle debut i testkampen mod Atletico Madrid på Ullevål Stadion i Oslo.

Lørdag var Christian Eriksen for første gang i kamp for Manchester United.

Søndag kan han komme det igen.

Hjemme på Old Trafford tager den engelske storklub imod spanske Rayo Vallecano i en testkamp, og her lægger Uniteds cheftræner, Erik Ten Hag, op til, at der kan blive flere minutter på banen til danskeren.

- De spillere, der spillede fra start i dag, vil ikke komme på banen i morgen (søndag, red.). Så i morgen vil vi have en anden startopstilling. Men der er spillere, der kom på banen, der kan starte i morgen, siger Erik Ten Hag til klubbens hjemmeside.

Christian Eriksen blev i lørdagens testkamp mod Atletico Madrid skiftet ind til sin uofficielle debut efter 69 minutter.

Selvom det kun blev til i underkanten af 25 minutter, gjorde han sig flere gange bemærket på både godt og skidt.

To gange var Eriksen tæt på at lægge op til en scoring, men han nåede også at spille en uheldig rolle i Atletico Madrids scoring til resultatet 1-0. Danskeren fik blokeret en aflevering, og det satte gang i en omstilling, som Joao Felix i sidste ende omsatte til mål.

"Vi ved, hvad han er i stand til"

I det store hele er Erik Ten Hag ikke i tvivl om, at Christian Eriksen vil blive en gevinst for Manchester United.

- Vi ved, hvad han er i stand til, og jeg tror, at han vil kunne lægge de rigtige afleveringer til vores frontløbere. Han vil skabe chancerne, og så handler det om at få dem afsluttet, siger cheftræneren.

Hvis Christian Eriksen får spilletid i søndagens opgør mod Rayo Vallecano, kan det meget vel blive sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo.

Portugiseren var lørdag tilbage på træningsbanen, og Erik Ten Hag har efter kampen i Oslo bekræftet, at han kommer i aktion søndag.

- I morgen vil han være i truppen. Vi vil se, hvor lang tid han kan spille, siger hollænderen.

Om præcis en uge kan Christian Eriksen få sin officielle debut, når Manchester United tager imod Brighton i Premier League.