Fodbold

Eriksen sætter ord på sine første uger i United

Christian Eriksen er faldet godt til i Manchester United, og han er optimistisk forud for sæsonstarten.

Christian Eriksen har nu kunnet kalde sig Manchester United-spiller i et par uger.

Midt i juli skiftede den danske landsholdsstjerne officielt til "De Røde Djævle", og henover weekenden fik han sine første minutter for den engelske storklub.

Jeg har det godt. Gruppen har taget hånd om mig

Christian Eriksen om medspillerne i Manchester United

Blandt andet fik Eriksen søndag sin hjemmebanedebut på Old Trafford, da danskeren spillede en times tid i testkampen mod Rayo Vallecano.

- Det var helt afgjort specielt. Man har en hjemmebane og hjemmebanefans. Selvfølgelig er det nok lidt nogle andre, der er her til første hjemmekamp mod Brighton. Men det føltes godt, og folk var meget imødekommende. Jeg havde en god følelse, siger danskeren til klubbens Youtube-kanal.

Søndagens opgør endte 1-1, og Christian Eriksen havde en fod med i hjemmeholdets scoring. Danskeren var faktisk også tæt på selv at komme på måltavlen.

Skal vænne sig trøjen

Selvom Eriksen havde en succesfuld hjemmebanedebut, fortæller han, at det alligevel var mærkeligt at gå ud af tunnelen på Old Trafford som spiller for hjemmeholdet.

- Det var meget anderledes at gå ind på stadion. Jeg skulle gå til højre i stedet for venstre. Det var specielt og en dejlig følelse. Det har altid været et godt stadion, og at iføre sig hjemmetrøjen er helt sikkert noget, jeg skal vænne mig til.

Den danske stjerne var ikke med på Uniteds officielle pre-season-tur, men danskeren føler sig alligevel allerede nu tilpas og glad i klubben.

- Jeg har det godt. Gruppen har taget hånd om mig, og godt nok har jeg ikke været med på pre-season-tur, men det var godt at få nogle minutter i benene. Jeg har det godt, og jeg føler mig frisk. Holdet føles godt, så hele stemningen omkring omklædningsrummet føles rigtig godt.

Uddybende fortæller Eriksen, at han er optimistisk forud for sæsonen, og at der er en god følelse i klubben.

Manchester United indleder officielt 2022/23-sæsonen søndag hjemme mod Brighton i Premier League.