Eriksen talte med United flere gange, mens han var i Tottenham

Christian Eriksen havde flere samtaler med Manchester United tidligere i karrieren, men han følte aldrig rigtig, at et skifte gav mening.

Christian Eriksen har tidligere i karrieren, mens han spillede for Tottenham, flere gange talt med Manchester United om et skifte.

Det siger Eriksen, som i sommer blev United-spiller, i et interview med The Times.

Fra 2013 til 2020 spillede Eriksen for Tottenham, og den danske midtbanespiller siger, at han i den periode har været i dialog med de managers, der var i United i den periode. Det vil sige Louis van Gaal, José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær.

- Da jeg var i Spurs, talte jeg med alle managere, som har været her, for at se, hvad situationen var. Men for mig var det ikke tid til at skifte. Jeg var i Spurs i lang tid og ville prøve noget i udlandet, så jeg endte op i Inter og havde en god tid, siger Eriksen.

- Det var meget positivt fra de første telefonopkald, og klubben (Manchester United, red.) virkede til at ville have mig, så der har være tale om det i lang tid.

Der kom aldrig bud fra Tottenham

Eriksen fik ophævet kontrakten med Inter, fordi reglerne i den italienske liga umuliggør, at man kan spille med den form for pacemaker, han har fået indopereret.

Han kom til London-klubben Brentford i januar i år på en korttidskontrakt. Her imponerede danskeren i en sådan grad, at United hentede Eriksen i sommer på en fri transfer.

I interviewet med The Times tilføjer Eriksen, at en retur til Tottenham aldrig blev aktuel, selvom der var en masse spekulationer om det.

- Det var kun snak. De kom aldrig med noget, siger Eriksen, som tilføjer, at United henvendte sig til ham tidligt i processen.

Manchester United indleder Premier League-sæsonen søndag hjemme mod Brighton.