Schmeichel advarer Eriksen og United inden PL-start

Peter Schmeichel forventer ikke, at Christian Eriksen og Manchester United kommer til at blande sig i toppen af Premier League.

Traditionen tro kommer der et hav af forudsigelser, når en ny sæson står for døren.

I år er naturligvis ingen undtagelse. Peter Schmeichel er blandt dem, der har lagt hånden på kogepladsen og givet sit bud på, hvordan topkampen kommer til at se ud i Premier League.

Og selvom danskeren har et nært forhold til Manchester United, advarer han mod at have for store forventninger til Christian Eriksen og kompagni.

- De har set lovende ud i forberedelserne, men realiteten er, at der er brug for en lang overgangsproces. Klubben har bakket Erik Ten Hag (nyansat manager, red.) op i forhold til at købe de spillere, han kender og ønskede at arbejde med, og hans første sæson vil blive interessant, siger Peter Schmeichel til The Mirror.

Erik Ten Hag er op til denne sæson tiltrådt som manager for den engelske storklub.

Hollænderen har sammen med klubbens ledelse forsøgt at styrke truppen ved at hente spillere som Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia.

Men ifølge Peter Schmeichel er det altså ikke nok til at kunne kæmpe med om de sjoveste placeringer i Premier League i den kommende sæson, der begynder i næste weekend.

Forudser svær sæson for City og Liverpool

I de seneste sæsoner har Manchester City og Liverpool kæmpet en indædt kamp om at være det bedste fodboldhold på de britiske øer.

Det kan de meget vel komme til igen, men Schmeichel er ikke nødvendigvis sikker på, at de kommer til at være så suveræne, som de tidligere har været.

- Det kommer ikke til at blive så ligetil for Manchester City og Liverpool, som folk tror. For begge klubber vil det blive en meget anderledes sæson, siger Schmeichel og argumenterer for, at begge hold har foretaget markante ændringer i offensiven.

I City har de skibet Gabriel Jesus og Raheem Sterling ud og fået Erling Haaland ind, mens de i Liverpool har byttet Sadio Mané ud med Darwin Nunez.

- Vil Haaland være så god i Premier League, som han var i Tyskland? Det er jeg ikke sikker på. Vil han score 25 mål? Ja, hvis holdet servicerer ham. Men City er ikke vant til at spille på den måde.

- Og vil Nunez blive lige så god som Mané? Jeg tvivler, siger den danske målmandslegende, der fra 1991-1999 spillede for Manchester United.

Schmeichel fremhæver både Chelsea, Tottenham og Arsenal som klubber, der vil kunne nærme sig City og Liverpool i topkampen.