Præsident nedtoner Braithwaite-rygter

Flere klubber fra Spanien og Saudi-Arabien er de seneste dage blevet nævnt som mulige destinationer for Martin Braithwaite.

Meget tyder efterhånden på, at Martin Braithwaite har spillet sin sidste kamp for FC Barcelona.

Det store spørgsmål er så, hvem han fremover skal score sine mål for. I de spanske medier er en håndfuld klubber blevet sat i forbindelse med den danske angriber.

En af de klubber, der efter sigende har udvist interesse, er Celta Vigo. Nu har klubbens præsident, Carlos Mouriño, dog været ude og nedtone den interesse.

- Han er ikke vores førsteprioritet, og indtil nu er vi altid lykkedes med at få vores førsteprioritet. Vi vil gerne have en angriber, men han står ikke først i køen, selvom jeg ikke vil udelukke noget eller nogen, siger Mouriño ifølge den catanske avis SPORT.

Selvsamme avis skriver, at mulighederne for et skifte til Madrid-klubben Getafe, som han også har været sat i forbindelse med, ligeledes svinder ind, efter de mandag hentede den tidligere Real Madrid-angriber Borja Mayoral.

Martin Braithwaite har spillet i FC Barcelona siden februar 2020, hvor han kom til fra Leganes.

Bliver løsrevet fra sin kontrakt, skriver medier

I løbet af de seneste måneder er danskeren dog gledet længere og længere væk fra førsteholdet i den catalanske storklub, og i weekenden kunne spanske medier som AS, Mundo Deportivo og SPORT berette, at han inden længe vil få ophævet sin kontrakt.

- Det er et spørgsmål om timer eller dage, før Braithwaite er fortid i Barcelona. Den danske angriber forhandler med Barcelona om at få ophævet sin kontrakt med klubben. Aftalen mellem de to parter er næsten på plads, men danskeren ønsker først at gøre det officielt, når han har fundet sin klub for den kommende sæson, skrev AS søndag.

Udover Getafe og Celta Vigo er der ifølge SPORT også interesse fra de saudiarabiske klubber Al Nassr og Al Shabab.

Martin Braithwaite har nået at spille 58 kampe for FC Barcelona med 10 mål til følge.