Fodbold

Premier League-klub benægter salg af stjerne

Brighton har følt sig nødsaget til at reagere på de mange rygter, der har sendt klubbens stjerne, Marc Cucurella, til Chelsea.

Det er højsæson for transferrygter, og derfor bliver spillere hurtigt kædet sammen med diverse klubskifter.

En af dem er Brightons spanske stjernespiller, Marc Cucurella, der har været rygtet til først Manchester City og siden Chelsea.

Specielt rygterne om et skifte til Londonklubben har været tiltagende de seneste dage, og flere har rapporteret, at et salg onsdag gik igennem.

Men det passer ikke.

- Modsat de upræcise rapporter fra mange medier denne aften, er vi ikke blevet enig med nogen klub om et salg af Marc Cucurella, skriver Brigton selv i et opslag på Twitter onsdag aften.

Tager transferguru fejl?

Marc Cucurella har blot været i Brighton i en enkelt sæson, men den 24-årige spanier imponerede stort og blev årets spiller i klubben i seneste sæson.

Det har afgivet interesse fra store klubber, og Chelsea har altså været den seneste til at forsøge sig.

Ifølge den normalt pålidelige transferguru, Fabrizio Romano, blev parterne da også enige om et salg onsdag aften, og det famøse "here we go" blev vedlagt i Romanos twitteropslag om salget.

Men noget tyder på, at Romano, og en række engelske medier, har fejltolket handlen, for Brighton skriver altså, at intet er på plads.

Marc Cucurella, der hovedsageligt spiller venstreback, kom i sommeren 2021 til Brighton fra Getafe. Tidligere har han blandt andet spillet i Barcelona.