Fodbold

Brøndby-stjerne blev opildnet af fans - var klar til at slås

Anis Ben Slimane var klar til at slås mod Basel-spillerne, efter flere af dem provokerede Brøndbys fans.

Underholdningsværdien var høj, da Brøndby torsdag aften besejrede Basel 1-0 i den første af to Conference League-opgør.

Kampens på mange måder mest iøjnefaldende spiller var Brøndbys midtbaneprofil Slimane, der specielt efter pausen udfoldede sit markante talent.

Undervejs i opgøret kom midtbanespilleren også i fokus, da han blev opildnet af det entusiastiske hjemmebanepublikum.

- Når fansene er så vilde, som de var i aften, så har man lige ud sagt bare lyst til at slås. Når vi kan se, at deres spillere begynder at være lidt smarte over for fansene, så vil man gerne lige støtte fansene, siger Slimane ifølge Ritzau.

Den 21-årige Brøndbys-spiller var helt specifikt også indblandet i en situation med Basel-spilleren-Wouter Burger, der kostede Slimane en rift.

- Han pegede ud mod fansene og sagde et eller andet, men jeg tror ikke, han havde lyst til, at nogle af dem skulle komme ind på banen, fortæller danskeren uddybende til Ritzau.

Der venter en spændende returkamp, efter Brøndby blot vandt med 1-0 på hjemmebane i Conference League-kvalifikationen. Video: TV 2 SPORT

Hyldet af ekspert

Efter opgøret forklarede Ben Slimane selv, at han var tilfreds med sin indsats, og at han følte sig bedre kørende i anden halvleg, hvor han kom mere på bolden.

Netop at få midtbanespilleren så meget i centrum som overhovedet muligt var efter slutfløjt også et stort fremtidigt ønske for TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker.

- Jeg vil jo gerne have ham meget mere på bolden, for han er den bedste midtbanespiller i Brøndby med bolden. Han har de bedste visioner, og han har den bedste teknik. Men han må også gerne begynde at påtage sig en lederrolle, for eksempel ved at bede noget mere om bolden.

- Når han beder om at få bolden, skal han også have den. Forstå mig ret, han er ikke den nye Laudrup, men det er en spiller, der er så dygtig, at han på Brøndbys midtbane skal have bolden så meget som muligt, sagde Mads Junker.

Kroaten Marko Divkovic blev matchvinder for Brøndby i 1-0-sejren, da han scorede opgørets eneste mål med cirka et kvarter tilbage på uret.

I næste uge venter returopgøret i Schweiz.