Fodbold

Everton sikrer sig dansk tvillingepar

Everton FC har hentet det danske tvillingepar Sara- og Karen Holmgaard.

Everton er blevet to danskere rigere.

Landsholdstvillingerne Sara- og Karen Holmgaard har begge underskrevet en toårig kontrakt med den engelske traditionsklub, der i forvejen har Rikke Sevecke og Nicoline Sørensen i truppen.

Derudover er klubbens træner også dansk i form af Brian Sørensen, og han kender sine nyindkøb fra deres fælles fortid i Fortuna Hjørring.

- De har været på min transferliste, siden jeg kom til klubben. Jeg har arbejdet med dem i Fortuna Hjørring, og det er to af de mest lovende talenter i Danmark. Jeg kan virkelig godt lide deres mindset.

- De er konkurrencedygtige, og det er virkelig to gode indkøb. Som mennesker er de forskellige, men deres mentalitet er den samme, fortæller Brian Sørensen til klubbens hjemmeside.

Begge de 23-årige tvillinger deltog i det netop overståede EM for Danmark. Her stod Karen Holmgaard, der er midtbanespiller, for assisten til det eneste danske mål i turneringen.

Både Sara- og Karen Holmgaard kommer fra den tyske klub Turbine Potsdam.

Mens Karen støder til resten af Everton-truppen i den kommende uge, skal venstrebacken Sara Holmgaard i første omgang udlejes til Fortuna Hjørring.

Everton spiller i Women's Super League, der er den bedste engelske fodboldrække for kvinder.