Fodbold

Schmeichel vil hjælpe Dolberg til succes

Kasper Dolberg har kæmpet med skader og manglende form for Nice. Kasper Schmeichel vil hjælpe ham tilbage på toppen.

Han kæmpede både med målformen og skader i slutningen af sidste sæson.

I starten af denne sæson missede Kasper Dolberg så Nices træningslejr i Algarve, da han stadig havde problemer med en skulderskade.

Fredag blev landsholdskollegaen Kasper Schmeichel præsenteret i den sydfranske klub, og han har talt med blandt andre Dolberg inden skiftet. Schmeichel tror på, at han kan være med til at hjælpe Dolberg tilbage.

- Jeg føler, at det er naturligt at tale med de spillere, man kender de enkelte steder for at se, hvordan det er der. Når man har et tæt landshold, som vi har i Danmark, følger man sine venner og holdkammerater for at se, hvordan de klarer sig, siger Schmeichel på pressemødet fredag.

- Jeg kan kun tale ud fra hans præstationer på landsholdet, og når han spiller, viser han sine kvaliteter, og at han er en spiller i topklasse. Nice har en god, god spiller, og jeg håber, at han fortsætter med at præstere, og jeg håber, at jeg kan hjælpe ham med at presse på.

Detaljen, der kan blive vigtig

Nice-træner Lucien Favre, der er kommet til klubben i denne sæson, erkender, at han ikke har set meget til Kasper Dolberg, da han har været skadet.

Han mener dog godt, at der kan være noget om snakken, i forhold til at de to navnebrødre kan hjælpe hinanden.

- Det er meget sandsynligt, at en landsmand på holdet kan hjælpe. Nogle gange kan en lille detalje gøre den store forskel, for at en spiller kan føle sig godt tilpas. Det er måske ikke en detalje, det kan faktisk være meget vigtigt, siger Favre på pressemødet.

TV 2 SPORT var til stede ved træningsbanen i Nice fredag formiddag, og der var Kasper Dolberg en del af den indledende opvarmning, hvorfor Favre samlede hele holdet i en cirkel.

Ifølge Transfermarkt har Dolberg kontrakt i Nice til sommeren 2024.

Nice indleder sæsonen søndag, hvor de skal spille mod Toulouse på udebane.