Fodbold

Thomas Frank nægter at tale om Damsgaard

Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard rygtes kraftigt til Brentford, men klubbens danske manager Thomas Frank vil ikke kommentere på det.

Han svarede tålmodigt på det ene spørgsmål efter det andet. Men da snakken faldt på ét specifikt emne, lukkede Thomas Frank i.

- De spillere, der er her, vil jeg rigtig gerne snakke om. Han er ikke her. Hvis jeg svarer, vil der bare blive spinnet alle mulige historier. Så det vil jeg helst undgå, hvis det er okay, lød det fra Brentford-træneren på tirsdagens pressemøde for danske medier.

Spørgsmålet omhandlede Mikkel Damsgaard og de mange rygter, der den seneste tid har svirret i både den engelske og danske presse om et muligt skifte til Brentford.

Et spørgsmål om dage

Den 2. august fortalte pressechefen fra Mikkel Damsgaards nuværende klub, Sampdoria, at det var et spørgsmål om dage, før Damsgaard var fortid i klubben.

Direkte adspurgt om, hvorvidt Mikkel Damsgaard har været til træning tirsdag (i sidste uge), eller om han har forladt klubben for at forhandle, svarede pressechefen: "Begge dele".

Flere medier skriver, at et skifte til Brentford kan ske allerede i de kommende dage. Hvad tænker du om det?

- Det er bestemt muligt, skrev Federico Berlingheri i en besked til TV 2 SPORT.

Vil tale om egne spillere - og Ronaldo

Siden er der ikke meldt yderligere ud om et muligt skifte.

Derfor var det oplagt at spørge Thomas Frank ind til emnet, men den danske succestræner ønskede altså ikke at kommentere på det.

- Man skal ikke tro på alt, hvad der står i den engelske presse. Jeg har lidt et princip. Jeg snakker meget gerne om spillere, som jeg ved 100 procent er her eller lad os sige Ronaldo. Ham vil jeg også gerne snakke om.

- Men jeg har det sådan, at vi med alle de rygter der skal vente til den ene eller anden situation er bekræftet, siger Thomas Frank.

Thomas Frank og Brentford skal - med eller uden Mikkel Damsgaard - i aktion igen lørdag. Her møder de Manchester United i Premier League.

Premier League

Premier League
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
18701208+1221
28620299+2020
385211910+917
47421148+614
574121010013
674031114-312