Fodbold

Tidligere Brøndby-stjerne blev nattens store helt

27-årige Hany Mukhtar, der har en fortid i Brøndby IF, sikrede sejren for sit hold, da MLS afviklede sit årlige All Star-show.

Amerikanere er blandt verdens bedste, når det kommer til at levere et show. Og amerikanerne elsker et godt show.

Derfor er sport i USA også en lidt anden størrelse end europæisk sport, og hvad enten det drejer sig om NFL, NBA, MLB eller MLS, så er det årlige All Star-show et af de mest imødesete events i løbet af sæsonen.

Major League Soccer, den bedste amerikanske fodboldrække, har i øjeblikket deres årlige All Star-show, og natten til onsdag dansk tid blev den såkaldt Skills Challenge afviklet.

Her er ti af de bedste og mest tekniske MLS-spillere udvalgt til at konkurrere om det prestigefyldte trofæ mod ti spillere fra den bedste mexicanske fodboldliga, LIGA MX.

MLS havde udvalgt store stjerner som Chicarito, Hector Herrera og Sebastian Driussi samt den tidligere Brøndby-stjerne Hany Mukhtar.

Netop den 27-årige tysker blev nattens højdepunkt, da han skulle afgøre konkurrence i den femte og sidste disciplin, Crossbar Challenge.

En simpel konkurrence, hvor spillerne 36 meter fra målet skal ramme overliggeren for at score point. Og det hele kom ned til Mukhtar, der med en kælen og følt afslutning sendte bolden ned på overliggeren. Til sejr, sødme og triumf:

De 20 spillere fordelt på de 2 hold konkurrerede i følgende tekniske discipliner:

  • Afslutninger
  • Førstegangsberøringer
  • Tværafleveringer og flugter
  • Afleveringer
  • Crossbar Challenge

I hver disciplin skulle de to hold stille tre spillere til rådighed.

En stor MLS-stjerne

Hany Mukthars høje niveau var ikke blot en engangsforestilling i forbindelse med nattens show.

Tyskeren har i denne sæson leveret imponerende 13 mål og 8 assists i 24 kampe for Nashville SC, der ligger nummer seks i den vestlige konference.

Det er Mukhtars tredje sæson i MLS, efter han i 2020 skiftede væk fra Vestegnen. I fjor var han involveret i utrolige 31 mål i 32 kampe.

I år er Mukhtar nummer tre på topscorerlisten, der toppes af 26-årige Sebastian Driussi, der også deltog i nattens All Star-show.